Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ilyen idézetet? Jobb vagyok az exénél!
Olyan idézeteket keresek, amelyek azt fejezik ki, hogy bízom magamban, és jobbnak tartom magam másoknál!
Fontos, mert sokat féltékenykedem, és kellene valami motiváló kis bölcsesség!:) köszi!
Endless Route, tisztelem benned az alkotói vénát, meg a mély érzéseket közvetítő bölcsességeidet, de inkább ne írj, ha csak engem tudsz fikázni, köszönöm :DD
Mért baj az, ha szeretem az idézeteket és erőt adnak? sokkal jobban motiválnak mintha vmi "házilag gyártott" mantrát mondogatnék magamban.
köszönöm, de nem is önfeledt, meg nem is szertartás, pláne nem véres xD szinte látom magam előtt ahogy ülsz egy sötét szobában, gót ruhákban, varjú a kalitkában, meg mindenféle pókhálós cuccok körülötted xd.. hahahahaha
inkább feladom, úgy látom, semmi értelmes válasz nem érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!