Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a férjem?

Figyelt kérdés

Jól megvagyunk elvileg, van egy kicsi babánk is. Akár boldogok is lehetnénk, de már a kapcsolatunk óta mindig felhozza az exeit, beszél róluk. Mikor kiharcoltam, hogy már ne legyen téma, most azt vettem észre, hogy a FB-on nézegeti csajok profilját, kikeresi őket, és megnézi a képeiket. Rákérdeztem, hogy kik ezek. Kiderült, hogy egyik az egyik exe húga, a másiknak még régen 18 éves korában udvarolt. Elkezdtem sírni, hogy miért csinálja ezt, miért kell a múltban élni, miért olyan fontos ez neki, miért keresgeti őket, talán én nem vagyok neki elég jó?

Szerinte ő ezzel nem csinál semmi rosszat, csak kíváncsi volt rá, hogy hogy élnek. Engem viszont bánt, hogy a sok munka miatt alig van ránk ideje, de este, éjjel erre van energiája, hogy a múltbéli nők után kutasson. Miért csinálja ezt?

Már azon gondolkodom, hogy összepakolom a babát, és elmegyünk. Már nem bírom ezt, hogy mindig a múlttal harcoljak.

2013. jún. 26. 09:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem kéne ebből ügyet csinálni, a múlt nekem is fontos része az életemnek. Ettől még szerintem téged szeret. De miért kéne már a másokhoz fűződő kellemes emlékeitől megválnia? Csak azért, mert te féltékeny vagy? Nincs mire szerintem.
2013. jún. 26. 10:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy egy hisztis p...a vagyok, és önző. De én nem úgy képzeltem el a kapcsolatunkat, az együttélést, hogy egyik héten az a téma, hogy hogyan csalta meg az első élettársa, majd másik héten a második élettársát hogyan kapta rajta drogozáson. Majd harmadik héten a nagy csalódott nőutálatából fakadó szingli élete és a könnyűvérű partnerek.
2013. jún. 26. 14:56
 13/20 A kérdező kommentje:

Lehet mások kapcsolata arról szól, hogy a szegény pasi, milyen sz@r neki, és a nő orrvérzésig támogatja, folyton hallgatja a elcseszett kapcsolatokról szóló történeteket. Hallgatja, hogy a régi barátnőkkel most mi van. Simogatja a kis buksiját a partnernek. Ha rosszul van a nő, akkor még pénzt is ad prostira.

Én nem ilyen szerencsétlen vagyok. Én azt akarom, hogy az Én kapcsolatom RÓLAM szóljon, ne másokról.

2013. jún. 26. 15:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom van -e értelme írni, hisz eddig is lepontoztátok.

Szerintem nem sok olyan nő írogat itt, aki kidolgozta a belét egyedül otthon egy kicsi babával. Ilyenkor az ember lánya azt várja a férjétől, hogy este, mikor hazajön, feltöltse energiával, ne pedig leszívja a maradékot, mint egy vámpír. A probléma forrása onnan ered, hogy te ki vagy merülve, és ilyenkor a legapróbb dolog is betölti a poharat.

Ki kéne kapcsolódnod, emberek közé járnod. Megbeszélni a gondjaidat 1 barátnőddel.

A pároddal pedig higgadtan tisztázzátok, hogy mért rágódik a régi kapcsolatain.

2013. jún. 26. 15:36
 15/20 anonim ***** válasza:

"Én azt akarom, hogy az Én kapcsolatom RÓLAM szóljon, ne másokról."

Na itt van a kutya elásva. Normális esetben a kapcsolat nem az "ÉN kapcsolatom", hanem a "MI kapcsolatunk". Nem RÓLAM szól, hanem RÓLUNK szól.

Megpróbálja elmondani a korábbi kudarcait, sérüléseit, érzékeny pontjait, de ehelyett te csak azt hallod, hogy nem te vagy épp a középpontban.

A következő kapcsolatában majd te is egy leszel a szerencsétlen történetei közül.

2013. jún. 26. 15:50
 16/20 A kérdező kommentje:

15-ös

Hidd el, nagyon sokáig benyeltem a dolgokat, mire ide jutottam. Másfél évig szó nélkül, mosolyogva hallgattam a történeteket. Most jutottam el arra a pontra, lehet, sőt biztosan azért, mert hulla fáradt vagyok, kimerült, hogy elég volt, most már ÉN következem. ÉN... és nem a Juci, a Mari, a Sári. Hidd el, közel állok ahhoz a ponthoz is, hogy már utáljam érte. Ez az amit nem akarok.

Remélem olvassák ezt páran olyanok, akik nem egyből ítélkeznek, hanem tanulnak belőle. Hogy a múlt az a múlt. Azt le kell zárni, nem kell belevinni egy új kapcsolatba. Meg lehet említeni persze, de nem folyamatosan arról beszélni, mert az egy idő után fáj a másiknak.

2013. jún. 26. 20:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyet értek veled, és ne hallgass a többiekre. Igazad van!

De mégis a kisbaba kedvéért próbáljátok ezt megoldani!

Nem tudnál néhány napra elcuccolni a babával mondjuk anyudékhoz? Mindketten átgondolhatnátok a dolgokati. Te pedig pihizhetnél, nem kéne a háztartással törődnöd, csak a babával.

Persze ne úgy add elő, hogy azért mész, mert haragszol, csak úgy, mert a nagyi kívádncsi az unokára.

2013. jún. 26. 21:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Ma reggel beszélgettünk. Illetve ő jött azzal kávézás közben, hogy ezentúl rólunk fogunk beszélgetni, a jövőnkről, a közös életünkről, terveinkről, a babáról. Azt is hozzá tette, hogy soha senkit még nem szeretett ennyire mint engem, és ő csak azt bánta, hogy nem ismert meg engem sokkal korábban, hogy megkímélte volna az élet attól a sok rossztól, ami érte, hogy ő sosem bántott volna meg szándékosan.
2013. jún. 27. 09:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Na látod! :)

Te meg mondd el neki, hogy mennyire szereted, szükséged van rá apaként és férjként. A többi nőjének meg köszönöd, hogy ilyenek voltak, különben most nem aludna az a csoda a kiságyában! A múltat engedje el, semmi nem történik ok nélkül! Biztos tanult ezekből valamit, esetleg jobban tud értékelni titeket!

Neked pedig tapasztalatból mondom, hogy próbálj néha picit kikapcsolódni, pihenni!

Ha valamikor úgy érzed, írhatsz privit is, szívesen meghallgatlak!

2013. jún. 27. 09:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy.
2013. jún. 27. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!