Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a férjem?

Figyelt kérdés

Jól megvagyunk elvileg, van egy kicsi babánk is. Akár boldogok is lehetnénk, de már a kapcsolatunk óta mindig felhozza az exeit, beszél róluk. Mikor kiharcoltam, hogy már ne legyen téma, most azt vettem észre, hogy a FB-on nézegeti csajok profilját, kikeresi őket, és megnézi a képeiket. Rákérdeztem, hogy kik ezek. Kiderült, hogy egyik az egyik exe húga, a másiknak még régen 18 éves korában udvarolt. Elkezdtem sírni, hogy miért csinálja ezt, miért kell a múltban élni, miért olyan fontos ez neki, miért keresgeti őket, talán én nem vagyok neki elég jó?

Szerinte ő ezzel nem csinál semmi rosszat, csak kíváncsi volt rá, hogy hogy élnek. Engem viszont bánt, hogy a sok munka miatt alig van ránk ideje, de este, éjjel erre van energiája, hogy a múltbéli nők után kutasson. Miért csinálja ezt?

Már azon gondolkodom, hogy összepakolom a babát, és elmegyünk. Már nem bírom ezt, hogy mindig a múlttal harcoljak.

2013. jún. 26. 09:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%

:( Együtt érzek veled!

Nem lehet,hogy hiányol valamit a kapcsolatotokból, ami akkor nem hiányzott? Tudom, hogy sértettnek érzed magad, de próbálj vele kedves lenni, törődj vele a szokásosnál is többet! Egy baba nagyon felbolygatja egy család életét! Éreztesd vele, hogy szereted, szükséged van rá társként és szexpartnerként. Esetleg bízzátok rá 1-2 órára másra a babát, és legyetek kettesben !

2013. jún. 26. 09:22
 2/20 anonim ***** válasza:

Ha csak néha megnézi őket kíváncsiságból az nem baj. Én is szoktam, ha eszembejut

L

2013. jún. 26. 09:27
 3/20 A kérdező kommentje:

Már szerveztem programokat, megkértem anyukámat, hogy vigyázzon a picire, elmentünk moziba, utána egy bárba. Ő volt az, aki sietett haza, mert ideges volt, mi lehet a kicsivel.

Leültünk már nem 1x, nem 10x megbeszélni. Elmondtam szépen, hogy nekem ez fáj, hogy mindig "felbukkan" valamelyik exe. Most már nem beszél róluk, most keresgél a neten. Azért nem értem, mert nekem eszembe sem jutna megkeresni valamelyik előző pasimat a FB-on. Engem nem érdekelnek, hogy mi van velük, én a jelenben élek. Megkértem, hogy mondja meg, hogy mi a baj velem. Azt kérdezte vissza, hogy miért gondolom, hogy baj lenne velem. Egyszer már kiabált is velem, hogy ha beszél valakiről, miért vetítem vissza magamra. Miért gondolom, hogy azért említi, mert az jobb lenne, vagy én lennék rosszabb. Egyszerűen nem értem, hogy ha nem jobb, és én jó vagyok, akkor miért van szüksége rá, hogy nézegesse, tudjon róluk. Szeretném megérteni. Mert így rá fog menni a kapcsolatunk.

2013. jún. 26. 09:29
 4/20 anonim ***** válasza:

Néha én is megnézem, mi van a régi ismerősökkel, exekkel. Szerintem hanyagoljátok a témát. Foglald le, hogy ne legyen ideje rá!

Esetleg tőröljétek magatokat, vagy csináljatok közös oldalt!

2013. jún. 26. 09:34
 5/20 A kérdező kommentje:
Kövér sem vagyok, vigyázok magamra, mindig próbálok csinos lenni itthon is. Minden házi munkát megcsinálok, baba körül ugrálok, főzök, vasalok, mindig tip-top a lakás. Már ki vagyok készülve, hulla fáradt vagyok. Mikor hazajön mosollyal fogadom, megsimogatom, órákig ülünk este a konyhában, mikor alszik a baba, próbálok beszélgetni. Érdeklődök. Erre mikor lefekszem, ő keresi a régi csajokat a neten. Nem ezt érdemlem. Ő pedig most fel van háborodva, hogy miért kutatok utána, hogy ő mit nézeget, pedig véletlen volt. Szerinte ő nem csinál ezzel rosszat, nem csal meg. De én úgy érzem, hogy baja van velem. Ezért most is azon gondolkodom, hogy pakoljak -e össze, és menjek -e el. Ilyen kapcsolatban én nem akarok élni, hogy folyton ott van a fejében valaki más. Az ellen nem tudok tenni semmit. A múlttal nem tudok rivalizálni. Jobb se tudok már lenni, kiadtam a maximumot. Kértem tanácsokat másoktól. Mindent megtettem.
2013. jún. 26. 09:35
 6/20 anonim ***** válasza:
Az exekkel való 'harc' számomra is nagyon fársztó , megvisel mikor dicsérik meg felemlegetik őket . Teljessen feldúl az , hogy egyáltalán felemlegeti valaki akit elvileg most én érdeklek . Nem tudom , bonyolult . De igazából én is ezt tettem most valakivel ,hogy állandóan az ő előtti kapcsolatomról beszéltem ,mert nagyon sokat szenvedtem és nem miattam nem lett belőle tartós dolog . Szóval vannak ,olyan talán nem egésszen lezárt dolgok elvarrt szálak . Sokan sokféleképp szakítanak , lehet ő sem emésztette meg azt vagy azokat a szakításokat .
2013. jún. 26. 09:37
 7/20 Gabrika válasza:
Nem osztotta meg veled az exek részletes történetét,mármint hogy hogyan szakított velük vagy mit tettek ellene?Talán azóta nem tudta megemészteni a dolgokat és rágódik rajtuk.Attól még szerethet téged,csak nem tudja elfelejteni a rosszat velük kapcsolatban.Vannak emberek akik nagyon nehezen dolgozzák fel az ilyet,vannak akik akár egy életen keresztül rágódnak az összes tönkre ment kapcsolatukon.....
2013. jún. 26. 09:42
 8/20 anonim ***** válasza:
Sok férj a gyerekszülés környékén el kezdi hanyagolni a feleségée.Sőt,sokan meg is csalják a feleségüket.Valószínűleg nem szeret annyira,mint kéne...De lehet olyat keres,akivel félre léphetne.
2013. jún. 26. 09:45
 9/20 anonim ***** válasza:
50%

Tiltod neki, hárpia vagy, a sírással érzelmi zsarolást követsz el. Összegezve egy hülye p.csa vagy, változtatnod kell.

Valamiért azt hiszed, hogy ha tiltod a témát, akkor nem fog gondolni rá. Pedig de. Vannak emberek, akiknek a múltjuk fontos, de az nem azt jelenti, hogy visszamenne az exeihez. Én is követem némelyiket a fb-on, van köztük, aki már megházasodott, van, aki épp készül... egyikhez se mennék vissza. Barátnőm is mesél néha az exeiről.

Szóval hülye módon eltiltod egy ártalmatlan dologtól, nem engeded beszélni, és harcként éled meg, uralni próbálod a gondolatait, féltékeny vagy a múltjára. ("Kiharcoltad", hogy ne legyen téma? És büszke vagy rá?) Eszednél vagy, hogy el akarsz menni a babával? Három ember életét tennéd tönkre?

Ha így folytatod, akkor el fogod űzni a pasidat. Inkább legyél partner, beszéld meg vele a témát, nyilván fontos neki valamiért, nyilván hozzá tartoznak az életéhez. Vagy ha ennyire sivár hisztis féltékeny liba vagy, akkor nyugodtan "harcolj ki" további dolgokat, zsarold, ezzel ráneveled, hogy titokban csinálja a dolgait (gondolod, meg tudod tiltani???), és máris kész a bizalom vége, és ennyi volt.

Aztán ha elhagyott, majd sírsz, hogy szemetek a pasik. Pedig te vagy a hibás.

2013. jún. 26. 09:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is megnézem néha az exeimet, régi barátokat, stb. A párom is. Nálam ebben nincsen semmi hátsó szándék, egyszerűen csak kíváncsi vagyok mi lett velük.

Azt is elmondtam a páromnak, amikor az első nagy szerelmem megházasodott, furán érintett. Persze a páromat is furán érintette, hogy ez engem furán érint, de nekem fontos volt az, hogy ezt megbeszélhessem vele amellett, hogy megértse, hogy már érzelmileg teljesen az övé vagyok és nem a múltban élek ennek ellenére.

Ha ritkán fordul ez elő, akkor ne csinálj belőle akkora problémát, mert túlzás és rámenős féltékenykedés, már már hárpiaság azért ennyit balhézni, mert megnézte néhány csaj adatlapját egyszer.

Viszont ha sokszor csinálja ezt, akkor gondolkozz el. Vannak sajnos olyan férfiak, akiknek otthon a hátsóját is kinyalhatod, akkor is másnál keresik a boldogságukat...

2013. jún. 26. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!