Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győződhetnék meg róla,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győződhetnék meg róla, hogy szeret-e?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már három hete járunk. Valami úgy érzem, hogy hiányzik belőle. Sokszor mondja, hogy szeret, de mintha ez olyan érzelemmentes "szeretlek" lenne. Mintha, csak azért \'tartana\' engem, hogy \'teljes\' legyen az élete, és mondhassa, hogy neki van pasija. Én nagyon szerelmes vagyok belé. Mit tehetnék, hogy meggyőződjek erről, hogy szerelmes belém és tényleg komolyan gondolja ezt, vagy csak azért vagyok neki, hogy legyen pasija? 15/F

Kérlek segítsetek

Köszi

2009. okt. 13. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Abból amit írtál nem gondolom, hogy szeretne. Neked kell érezned, hogy szeret-e. Ha nem akkor vagy megmaradsz tartaléknak akit könnyebben lecserél arra akit tényleg szeret, vagy elfelejted és keresel másik lányt. Ha egyik választás sem tetszik tegyél róla, hogy igazán beléd szeressen. Sok sikert!
2009. okt. 13. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Három hét nem egy nagy idő ám! Nem akarlak elkeseríteni, de ha úgy érzed, hogy valami hiányzik, és érzelemmentes, akkor az úgy is van. Ezt észre lehet venni, és te észre is vetted.A kiscsajok szeretnek felvágni, hogy nekik bizony van pasijuk. Várj egy kicsit hátha alakul a dolog.Ha nem változik, és továbbra is így érzed, beszéld meg vele. Mond meg neki, hogy te őszintén szereted, és kérdezd meg, hogy ő mit érez.

Sok sikert!

2009. okt. 13. 21:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy említettem neki, ezt az érzelemmentes dolgot, és azt mondta, hogy jópárszor csalódott már a fiúkban ami nagyon fájt neki, és alkalmazkodnia kellett ehhez, meg hogy még nem teljesen biztos bennem (hogy én komolyan gondolom ezt, és hogy tényleg szeretem), ezért majd ha biztos lesz akkor már megnyugodik és jobban 'kimutatja' majd az érzéseit.

Köszi

2009. okt. 14. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
A második vagyok. Hihető amit mond, bár fura. Tudod, az emberek nem nagyon tudják takargatni az érzelmeiket. Nehéz valakit visszafogottan szeretni. De lehet, hogy igazat mond, és biztos akar lenni benned. Nem tudsz mást tenni, mit várni. Te szeresd, és ha viszont szeret, akkor annak hamarosan ki kell derülni.
2009. okt. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!