Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győződhetnék meg róla, hogy szeret-e?
Van egy lány, akivel már három hete járunk. Valami úgy érzem, hogy hiányzik belőle. Sokszor mondja, hogy szeret, de mintha ez olyan érzelemmentes "szeretlek" lenne. Mintha, csak azért \'tartana\' engem, hogy \'teljes\' legyen az élete, és mondhassa, hogy neki van pasija. Én nagyon szerelmes vagyok belé. Mit tehetnék, hogy meggyőződjek erről, hogy szerelmes belém és tényleg komolyan gondolja ezt, vagy csak azért vagyok neki, hogy legyen pasija? 15/F
Kérlek segítsetek
Köszi
Három hét nem egy nagy idő ám! Nem akarlak elkeseríteni, de ha úgy érzed, hogy valami hiányzik, és érzelemmentes, akkor az úgy is van. Ezt észre lehet venni, és te észre is vetted.A kiscsajok szeretnek felvágni, hogy nekik bizony van pasijuk. Várj egy kicsit hátha alakul a dolog.Ha nem változik, és továbbra is így érzed, beszéld meg vele. Mond meg neki, hogy te őszintén szereted, és kérdezd meg, hogy ő mit érez.
Sok sikert!
Még annyit, hogy említettem neki, ezt az érzelemmentes dolgot, és azt mondta, hogy jópárszor csalódott már a fiúkban ami nagyon fájt neki, és alkalmazkodnia kellett ehhez, meg hogy még nem teljesen biztos bennem (hogy én komolyan gondolom ezt, és hogy tényleg szeretem), ezért majd ha biztos lesz akkor már megnyugodik és jobban 'kimutatja' majd az érzéseit.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!