Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerethetett a párom, ugyanis a szex miatt elhagyott?
Tipikus vallási fanatikus hozzáállás: Aki nem hisz Istenben, annak jújha, meg fog bűnhődni, a pokol tüzén fog égni az örökkévalóságig. Tudod mi ez? Félelemkeltés. És mivel az emberek félnek a halálól, így ezzel a megfélemlítéssel könnyen bele tudták régebben kergetni az embereket a vallásosságba, ma már szerencsére ez nem annyira működik.
Tudod miben érdemes hinni? Az emberekben, magadban, a jóságban, a segítőkészségben és a megbocsájtásban.
Tisztelt Kérdező!
Tudnánk beszélni privátban, mert én egy kicsit hasonló helyzetben vagyok, és lenne pár kérdésem vallási vonalon?
Hagyjátok már! egy provokáló idióta a kérdező! Annyi esze sincs mint egy varangyos békának.
Csak provokálja a népet..
Normális ember nagyon nehezen bírná ki testiség nélkül, mert nem erre van kitalálva a férfi-női test főleg fél évig.
De mit vártál, ha nem a te meggyőződésed szerint gondolkodó nőt választottál?
Hívő vagyok. És ha megnézed a Bibliát, akkor mit is értettek házasság alatt? Azt, hogy két ember "elhálta" a házasságot, nem volt pap, meg anyakönyvvezető.
Tehát ha a Bibliai szabályokat tartod érvényesnek szó szerint, akkor a házasság ezt jelenti!
Arról nem beszélve, hogy Jézus is azt tanította, hogy ne dogmatikusan értelmezzünk ószövetségi törvényeket, hanem a törvénynek belsővé kell válnia: szeresd Istent és szeresd a felebarátaidat és ha ez a kettő megvan, ez belsővé válik, ha Isten útmutatásait követed, akkor a jó és rossz fogalma máris más megvilágításba helyeződik!
(Pl. a tízparancsolatban az is benne van, hogy ne ölj, mégis a mózesi törvények között számtalan példát, útmutatást találunk arra, hogy kit, milyen bűnökért kell halálra kövezni... a matematikus gondolkodással ebben nem érzel némi ellentmondást?!)
Szóval a szex egy lényeges alappillére az intim kapcsolatoknak. Sokkal fontosabb pillére, mint a "papír". A papírtól még egy házasság se lett jobb, a szextől viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!