Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg szerethetett és nem csak a szex miatt volt velem?
A párommal 9 honapot vtunk együtt viszont csak 1 évre jött ide és 14év van köztünk ezért azt mondta h ez zavarja és így nincs jövöje ennek,és nem nagyon akar belebonyolodni mert így is fél h belémszeret.viszont vmiért mégis megszeretett és együtt is maradtunk és 1 idő elteltével elkezdte mondogatni h imád,nagyon szeret és ez így tök gáz h nincs jövöje..3honap elteltével lefeküdtünk bár elötte azért a petting megvolt,viszont viszonylag kevésszer szexeltünk volt h csak átjött és CSAK velem aludt,és csak beszélgettünk..szal szex az nagyon ritka volt(volt h szex közbe is kimondta h "szeretlek") , bár inkább a gond az v h nem szedtem tabit(de ezt ő tudta és elfogadta) mert akk többször sor kerülhetett vna rá és szentem ezért v ilyen ritka v talán azért nehogy jobban belém szeressen??
jah és nem v mellettem csaja,és kétségtelen h mindig kívánt nem is kicsit..és még most is azt állítja h nagyon szeret,bár a bnőm tnap azt mondta h szerinte a pasi már nem akar engem,mert én még hozzá képest nem vok Nő és h az elején "nem az esze" vezérelte és most jött rá h mibe is keveredett és most menekül..és szerintem ha csak a szex miatt kellettem vna neki akk nem tartott vna ki ennyi ideig mellettem és nem lettem vna hivatalosan a bnője,akk nem tudott vna rólam és az egész helyzetről a legjobb "lelki"barátja és akk mindig kihasználta vna az alkalmat h szexeljünk és csak akk keresett vna..??v rosszul látom a helyzetet??
21/L 35/F
Szerintem lehet, hogy szeretett, de az esze azt súgta, hogy hosszú távon nem megy ez a kapcsolat. el kellett engednie. neked még élned kell, ő pedig már másra kell, hogy vágyjon.
Van egy jó haverom. Beleszeretett egy lányba a lány 18-19 a haver 35 tudják mindketten, hogy ekvés az esélyük, szeretik egymást. Hiába akarom lebeszélni a haverom a kapcsolatról, hogy szakítson, tudja, hogy meg kellene tennie, de nem tudja. Ilyenkor az ész, és a szív vív harcot. és attól függ ki miben erős olyan döntés születik.
Szerintem ne aggódj, és lépj tovább. jobb lesz mindkettőtöknek.
HA IGAZÁN szeretett volna,akkor egyértelműen csakis veled lett volna,gondolok itt a szexre,a járásra,az érzelmekre..mindenre,ami egy párkapcsolatot jelent.
Szerintem egy gerinctelen,gyáva és jellemtelen alak ez a fazon,te meg nagyon buta voltál,hogy hagytad magad így kihasználni.Ha viszont neked ez a jó,akkor azt is megértem.
Mindenesetre tőled sem a legszebb húzás volt hogy segítettél átverni egy harmadik embert.
bocsi,félreolvastam..csak ez a sok szórövidítés kikészít,ne haragudj...21 évesen illik kiírni,hogy volna...meg hogy volt...na,mindegy...
a véleményem nem változott sokat,ha igazán szeretne,nem szarakodna itt...mi az hogy fél hogy belédszeret?ugyanmár...ilyen dumát....ilyen olcsó,gáz és parasztvakítós dumát....
1 évre jött ide...hova?magyarországra?vagy azon belül valahová?ha igazán szeretünk valakit,a távolság nem akadály,és képesek vagyunk küzdeni a szerelmünkért,de mindegy...
ne haragudj csak ugy tényleg még hosszabb lett vna..
amugy Magyarországon belül abba a városba ahol én élek..és ő is azt mondta h a távolsággal nem is lenne baj ha lenne jövője ennek az egésznek és mondjuk 4-5 év lenne köztünk..
és ez az ami zavar h ha mind2en azt állítjuk h mi lennék 1másnak a tökéletes akkor ne ezen monfondírozzon h mi lesz 6 év mulva.mert bárcsak 8 évvel idősebb lennék és ne ilyen fiatal..és ez az ami zavar,h ez tényleg olyan indok amin nem lehet soha az életbe változtatni,és ezért nehéz elfogadnom:(
Akkor tessék ezt vele ismegbeszélni,meg hogy kinek mi az elképzelése a jövőröl.Lehet hogy ő már a családalapításon gondolkodik..ha tényleg így van,érdemes lenne eldöntened,hogy te hogy állsz ehhez a kérdéshez....de az is lehet,hogy csak le akar pattintani.
35 éves,nem gyerek már, elvileg felnőtt férfi,mégis olyan gondolkodása ,mint egy tini srácnak...
gondolkodj el..megéri ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!