Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerethetett a párom, ugyanis a szex miatt elhagyott?
Wow, ez a szuperzseni bemagolja a képleteket, ezért innentől senki nem szólhatja le:)
Imádom a matematikát, de a matematikusokat és tanárokat nem tartom sokra, éppen azért, mert olyanok is vannak köztük, mint te. Buta vagy, megmondom kerekperec.
Én orvosnak tanulok, és ateista vagyok. És akkor most intelligenciahiányos vagyok?
"Aki ilyet nem tud, hogy az bűn..." De az persze rendben van, hogy a VALLÁSOS papok kisfiúkat molesztálnak. Ohh yeah :D
A kérdésedre válaszolva, nem hiszem, hogy a szex hiánya miatt hagyott ott, egyszerűen rájött, hogy egy agymosott gyökér vagy!
Röhejes vagy:D
Micsoda tanács, menjek oda egy paphoz, ateistaként biztos sokat fogok adni a szavára:D
Ha van egy kis időt jót tennél magadnak ha ezt átolvasgatnád:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..
"Én orvosnak tanulok, és ateista vagyok. És akkor most intelligenciahiányos vagyok? "
Na orvosihoz éppen, hogy nem kel intelligencia, mert leül s beseggeli a betegségeket, oda csak segg kel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!