Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhozhatom neki az eljegyzést? (23/L)
igen szerintem simán..
kérdezz rá hogy gondolt e már rá.
Szerintem adj inkább rá utalásokat, célzásokat. Ültesd el a gondolatot a fejében meg ilyesmik.
Sok sikert, remélem összejön!:)
Az a gond, hogy nála nem jön be a taktikázás, hanem inkább a konkrét dolgok.
Kicsit tartok a reakciójától. Tudom, hogy imád engem, csak nem tudom, mit mondana..mert ha azt hogy korai, tuti nagyon rosszul esne.
Már amúgy esett szó házasságról,de pl hogy mikor jegyezzük el egymást, arról nem. Csak ilyen említésszinten volt szó róla. Pl. egyik barátnőmék esküvőjével kapcsolatban beszélgettünk, hogy mi csak a szűk családot hívnánk stb. De semmi konkrétum.
Férfiként mondom, hogy a célozgatás is fordítva sülhet el. A magam részéről én akarnám megkérni a lány kezét, nem pedig "engedelmeskedni" a tőle jövő célzásoknak.
Mi van, ha pont a nyaralásra tervezi? Te meg előző este rákérdezel, hogy nem akarsz már eljegyezni, Józsi? Elmenne az egésztől a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!