Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én találom korainak ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én találom korainak ezt a sok eljegyzést mostanában?

Figyelt kérdés
20-22 éves fiúk lányok jegyezgetnek el orrba szájba midnekit. Ez miért jó?
2013. jan. 4. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
és ez neked mért fáj ?
2013. jan. 4. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Savanyú a szőlő, mi? :)
2013. jan. 4. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
csak nem eljegyezték a szeretet nődet :)?
2013. jan. 4. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

Én is rettentően furcsának tartom. Olyan párok jegyzik el egymást, akiknek egyik (vagy mindkét tagja) tanul és soha sem laktak még együtt. Én is 21 éves vagyok, a párom 27, és azok, akik ennyi idősen házasságra adják a fejüket, minket néznek hülyének, hogy mire várunk, annak ellenére, hogy én még tanulok.

Emellett még azt is furcsának tartom, ha meggyűrűzik egymást, de még 2-3 évig nincs házasság. Szerintem az eljegyzés a házasság előfutára, nem pedig a kapcsolat másik szintje (főleg mivel nem sok dolog változik tőle).

2013. jan. 4. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Hát tudod régebben volt egy olyan szokás, hogyha az emberfia és a kisasszonya össze akart házasodni, akkor ezt ünnepélyes keretek között hozták nyilvánosságra. Összeházasodni pedig csak úgy lehetett, ha előtte jegyben jártak az összeházasulandók.
2013. jan. 4. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez inkább örvendetes. Gondolom az sokkal felüdítőbb lenne a lelkednek, ha mindenki orrba szájba szakítana egymással.
2013. jan. 4. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Neked miért is bántja a csőrödet?Boldogak az a lényeg.Legyen hosszú a házasságuk.

Na de ne fejtesd el.Nem mindig az első lányt veszed feleségül...

2013. jan. 4. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Picit én is furcsállom, de ha boldogok, akkor engem aztán nem bántanak ezzel :D végülis mamám is 21 éves volt mikor anyum született :DD aztán senkinek nem lett semmi baja tőle :DD
2013. jan. 4. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Mostanában? Hol? Talán csak olyan környéken laksz. Én nem nagyon találkozom a jelenséggel. A múltkor is a család (fiú családja, fiú) már akarta volna, a lány meg rámondta, hogy összeköltözés oké, eljegyzéssel várjanak még, be akarja fejezni az egyetemet. Mert ugye aztán jön a hosszú jegyben járás, ez is igaz. Ismerek párokat, akik eljegyezték egymást fiatalon aztán azóta se házasodtak össze (sokuk külön is ment).
2013. jan. 4. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is sok évfolyamtársam jegyezték el idén ami nem is csoda hisz végzősök vagyunk az egyetemen, de engem nem zavar kívánk nekik hosszú boldog házasságot. Az más kérdés hogy én max évekig tartó jól működő kapcsolat és együttlakás után akarnék házasodni
2013. jan. 4. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!