Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem már nem szeretem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem már nem szeretem. Van így értelme?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éves kapcsolat,úgy érzem már egy féléve,hogy egyre kevésbé szeretem.

Kínoz ez az érzés de nagyon.Mert akarom szeretni,mert olyan rohadtul tökéletes lehetne az életem,ha ugyan úgy szeretném mint 1 éve.Mintha elvágták volna bennem,holott nem történt semmi rossz,semmi durva veszekedés közöttünk.

Zárkózott férfi, soha nem voltak nagy érzelmi kirohanásai felém,de tudom,hogy szeret,de egyszerűen Ő ilyen,nem mondja amit érez,viszont érezteti.

Kb. féléve nyomom el magamban.Egyre kevésbé hiányzik,és már nem érzem azt a lüktetést amit eddig ha átölelt.Nem érzem azt a hiányt amit eddig amikor nem látom pár napig.

Régóta beszélem magamnak,hogy ez biztos nem így van,érzem én,csak most nagyon zsúfolt az életem,de úgy érzem csak elnyomom magamban a dolgokat.

Első kapcsolatom.1 évvel ezelőtt emlékszem,hogy annyira szerettem,ölelgettem állandóan,vágytam arra,hogy öleljem,de most már nem,és mindjárt sírok.

Nem akarom megbántani,és mindenünk közös.

Az egész életemet ráépítettem eddig,a barátai az én barátaim lettek ( nincs is nagyon barátom az ő barátain kívül).Szóval nem tudom már milyen nélküle,hogyan kell nélküle élni.

Nem tudom mit tegyek.Nem tudom,hogy ez csak valami átmeneti hülyeség-e nálam,vagy nem.Nem tudom megbánnám-e,hogy szakítok vele,vagy nem.

És iszonyatosan haragszom magamra,hogy nem úgy szeretem már ahogy régen,és nem tudom,hogy miért.

23/L

2013. jún. 21. 22:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta? :)
2020. ápr. 10. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne...
2020. ápr. 30. 16:44
 13/13 anonim ***** válasza:
🙋‍♀️🙋‍♀️
2021. jan. 5. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!