Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem bízok a páromban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem bízok a páromban, akkor nincs is értelme, még hogy ha nagyon szeretem is?

Figyelt kérdés
Annyiban megbízom benne, hogy nem szexel mással, de ilyen csók, tapi, flört szinten egyáltalán nem bízom benne, nap mint nap emészt a gondolat, hogy vajon épp ki teszi neki a szépet vagy épp ő kinek tetszeleg.
2013. ápr. 16. 19:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, párom értelemszerűen nő.
2013. ápr. 16. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha így áll a helyzet, akkor valójában magadban nem bízol, nem hiszed el, hogy nem veszélyezteti semmiben sem a te poziciódat, ha valaki "teszi neki a szépet"...
2013. ápr. 16. 19:42
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem, tudom hogy nem cserélne le.

De zavar, hogy valaki szédíti úgymond, és tudom, hogy áll hozzá. Nem egyértelmű ilyenkor, nem küldi el egyből az illetőt, sőt imponál neki a dolog, szereti az ilyesmit.

2013. ápr. 16. 19:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet, csak itt én vagyok a nő.
2013. ápr. 16. 19:46
 5/14 anonim ***** válasza:

Nézd Kérdező, én is férfi vagyok... most őszintén, neked nem imponálna, ha a nők elkezdenének dicsérgetni? Szerintem nincs ezzel semmi gond, ha az ember tudja, hol a határ...

Ugye mi nem húzhatunk csadort a párjainkra (szerencsére:)) marad az, hogy büszkének lenni rá, és értékelni, hogy nem azért vannak mellettünk, mert a kutyának se kellenek, hanem azért, mert mi kellünk nekik:)

2013. ápr. 16. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:
igazából a szemszögedből teljesen mindegy, hogy vele maradsz-e vagy sem, hiszen ezek a problémák nálad vannak, nem a párodnál...ez a te önbizalmadból fakad, és amíg ezt magadban nem kezeled le, akárhány kapcsolatod lesz, ezt fogod csinálni mindegyikben....az ő szemszögéből jobb lenne, ha szakítanál vele, legalább az ő életét nem tennéd keservessé
2013. ápr. 16. 19:53
 7/14 A kérdező kommentje:

Direkt családiba írtam ki, nem szeretném, ha szétoffolnák itt, na meg itt hamar el is tűnik a kérdésem a többi között. Na mindegy...

Nyilván egy bizonyos szintig oké a dolog, de azért lehetne egy határ. Én például biztos tekintettel lennék rá, még ha nincs is ott. Elég lenne a tudat, hogy másnak is kellenék, nem flörtölgetnék "feleslegesen".

2013. ápr. 16. 19:54
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy jót tennék vele.

Azt se hinném, hogy normális, amit ő művel. Második nap egy új közösségben már szexről beszélnek férfiakkal, stb. A környezetemben sajnos mindenki ribis viselkedésűnek tartja. Elég szomorú lenne, ha ez lenne a normális női viselkedés.

2013. ápr. 16. 20:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Tudod Kérdező, ilyenkor jön a törvényszerű "Hány éves vagy Batman?" kérdés... nem azért, hogy ezzel rikáljalak, csak egyszerűen tényleg az van, hogy anno, az első komolynak nevezhető kapcsolatomban olyan 19 évesen én is féltékeny voltam az élő fára is, sikerült is szétvernem a kapcsolatot ezzel. Aztán tanultam a saját káromon, és hát meg kell hogy mondjam, a következő kapcsolataimra sikeresen kigyógyultam ebből a kórságból, és már tudtam értékelni, hogy olyan nő van mellettem, akit más is bevállalna... enélkül valszeg a legutóbbi kapcsolatomban meggebedtem volna, gondolj bele, én voltam 33, a párom 17, gimnáziumi osztálybulik, főiskolás csoportkirándulások.... meg kell, hogy mondjam neked, nyugodtan tudtam aludni. Valszeg ennek is köszönhető, hogy azóta eltelt 15 év, és együtt vagyunk...
2013. ápr. 16. 20:07
 10/14 A kérdező kommentje:

De ez az, én abszolút nem vagyok féltékeny.

Csak baromira zavar, hogy barátnőm szereti magát kelletni, nem értem, ebben mi neki a jó. Persze, tetszik másnak is, mindenkinek imponálna, oké. De miért kell rátenni egy lapáttal, miért élvezi, hogy egy darab húsnak kezelik?

2013. ápr. 16. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!