Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem bízok a páromban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem bízok a páromban, akkor nincs is értelme, még hogy ha nagyon szeretem is?

Figyelt kérdés
Annyiban megbízom benne, hogy nem szexel mással, de ilyen csók, tapi, flört szinten egyáltalán nem bízom benne, nap mint nap emészt a gondolat, hogy vajon épp ki teszi neki a szépet vagy épp ő kinek tetszeleg.
2013. ápr. 16. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező (#10), valszeg az ő személyiségében több az exhibicionista hajlam, mint a tiédben. Ebben nincs olyan, hogy "normális" meg "nem normális", olyan van, hogy ti el tudjátok-e fogadni egymást úgy, hogy a természetetek ezen része különbözik, avagy nem.
2013. ápr. 16. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:
akkor ezek szerint te nem tudod elfogadni a barátnődet olyannak, amilyen....hidd el, a tulajdonságát nem fogja kinőni...és ha így nem fogadod el, akkor tényleg felesleges vele maradnod....gyakorlatilag nekem az jön le a szavaidból, hogy le is nézed a viselkedése miatt
2013. ápr. 16. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem Kérdező, először a saját érzéseidet kell tisztázni magadban... először azt írod, hogy nem bízol a párodban (ez a féltékenység), aztán meg az derül ki, hogy de, bízol, csak a viselkedése zavar...

Most akkor melyikről van szó?

2013. ápr. 16. 21:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Valóban, lehet nem voltam egyértelmű.

Tényleg "lenézem" a stílusa miatt, számomra baromi közönséges, visszataszító ez a nő típus. De szeretem, nem tudok mit tenni. Mondjuk azt nem értem, hogy valakinek ez lenne a normális, hogy a párja állandóan kelleti magát, meg ez nem zavarja abszolút, de ki tudja akkor.

Azt tudom, hogy nem dug félre. Olyan szempontból nem bízom benne, hogy részegen csók, vagy mondjuk ha mi összevesztünk valamin, más férfi közel tud hozzá kerülni esetleg.

Inkább a viselkedése zavar, hogy csak ennyire tartja magát, egy darab hús a kiéhezett férfiak körében, és még imponál is ez neki.

2013. ápr. 17. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!