Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem bízok a páromban, akkor nincs is értelme, még hogy ha nagyon szeretem is?
Szerintem Kérdező, először a saját érzéseidet kell tisztázni magadban... először azt írod, hogy nem bízol a párodban (ez a féltékenység), aztán meg az derül ki, hogy de, bízol, csak a viselkedése zavar...
Most akkor melyikről van szó?
Valóban, lehet nem voltam egyértelmű.
Tényleg "lenézem" a stílusa miatt, számomra baromi közönséges, visszataszító ez a nő típus. De szeretem, nem tudok mit tenni. Mondjuk azt nem értem, hogy valakinek ez lenne a normális, hogy a párja állandóan kelleti magát, meg ez nem zavarja abszolút, de ki tudja akkor.
Azt tudom, hogy nem dug félre. Olyan szempontból nem bízom benne, hogy részegen csók, vagy mondjuk ha mi összevesztünk valamin, más férfi közel tud hozzá kerülni esetleg.
Inkább a viselkedése zavar, hogy csak ennyire tartja magát, egy darab hús a kiéhezett férfiak körében, és még imponál is ez neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!