Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem már nem szeretem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem már nem szeretem. Van így értelme?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éves kapcsolat,úgy érzem már egy féléve,hogy egyre kevésbé szeretem.

Kínoz ez az érzés de nagyon.Mert akarom szeretni,mert olyan rohadtul tökéletes lehetne az életem,ha ugyan úgy szeretném mint 1 éve.Mintha elvágták volna bennem,holott nem történt semmi rossz,semmi durva veszekedés közöttünk.

Zárkózott férfi, soha nem voltak nagy érzelmi kirohanásai felém,de tudom,hogy szeret,de egyszerűen Ő ilyen,nem mondja amit érez,viszont érezteti.

Kb. féléve nyomom el magamban.Egyre kevésbé hiányzik,és már nem érzem azt a lüktetést amit eddig ha átölelt.Nem érzem azt a hiányt amit eddig amikor nem látom pár napig.

Régóta beszélem magamnak,hogy ez biztos nem így van,érzem én,csak most nagyon zsúfolt az életem,de úgy érzem csak elnyomom magamban a dolgokat.

Első kapcsolatom.1 évvel ezelőtt emlékszem,hogy annyira szerettem,ölelgettem állandóan,vágytam arra,hogy öleljem,de most már nem,és mindjárt sírok.

Nem akarom megbántani,és mindenünk közös.

Az egész életemet ráépítettem eddig,a barátai az én barátaim lettek ( nincs is nagyon barátom az ő barátain kívül).Szóval nem tudom már milyen nélküle,hogyan kell nélküle élni.

Nem tudom mit tegyek.Nem tudom,hogy ez csak valami átmeneti hülyeség-e nálam,vagy nem.Nem tudom megbánnám-e,hogy szakítok vele,vagy nem.

És iszonyatosan haragszom magamra,hogy nem úgy szeretem már ahogy régen,és nem tudom,hogy miért.

23/L

2013. jún. 21. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ne tépd magad, ez ilyen. A szerelem elmúlik, de ez nagy hiba:

"Az egész életemet ráépítettem eddig". Sosem szabad a szerelemre építkezni. Mert az elmúlik és marad a nyers valóság. Szakíts vele, ennek semmi értelme.

2013. jún. 21. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ezek ilyenek. Én is mindig így vagyok kb. olyan 2 év után. Most is. Már nagyon nem akarok itt, vele lenni, nem kívánom, nem érdekel mit csinál, stb. Ő sem közeledik felém.
2013. jún. 21. 23:11
 3/13 kolosszus22 ***** válasza:

A szerelem szinte mindig elmúlik, általában pont 2-3 év alatt, ennek biológiai-kémiai okai vannak, átalakul szeretetté és kötödéssé. Ilyen a házasság is, ezt te tudod csak magadban lerendezni, hogy egyébként megvagytok és vele maradsz vagy keresel egy újat (bár utána 2-3 évenként megint jó eséllyel keresheted az újat, mert elmúlik a szerelem).

26F

2013. jún. 21. 23:13
 4/13 anonim ***** válasza:
lehet megfogod bánni... de lehet hogy nem... de gondolj a jelenre. az a legfontosabb, amit jelenleg érzel. ne a jövőre gondolj. talán jön majd helyette más, talán megint feléled benned a szerelem iránta. nem tudhatjuk. de most ez úgy sem működne, mert most te nem érzel úgy iránta. ez van, és ez tényleg rossz és fájdalmas, de nem tudsz mit tenni ez ellen. az élet megy tovább. ha ő nagyon szeret téged, elenged, és ha esetleg rájössz később, hogy neked mégis ő az igazi, hidd el, visszafogad majd. sajnálom egyébként, hogy így alakult, de valóban, a szerelem mulandó.
2013. jún. 21. 23:14
 5/13 kolosszus22 ***** válasza:
0%
Akkor kifejtem bővebben, mert látom másnak is van hasonló gondja. A szerelemnek (bizony ez is kémia) és a szexnek az elsődleges célja az utódnemzés, ha egy párkapcsolatban 2-3 év alatt nem születik utód, az biológiailag kudarcnak minősül és automatikusan elmúlik a szerelem érzet, ezzel megadva az esélyt, hogy új partner után nézzenek a felek, akikkel újra jöhet a szerelem és az utódnemzés lehetősége. Aztán megy így tovább, ördögi kör.
2013. jún. 21. 23:17
 6/13 kolosszus22 ***** válasza:
100%
4-es, azért a visszafogadásban ne legyél biztos.
2013. jún. 21. 23:18
 7/13 A kérdező kommentje:

A másik pedig,hogy van egy férfi a munkahelyemen,és úgy érzem kezdek beleszeretni.Egész nap csak rágondolok.Jóban vagyunk,néha úgy érzem mintha én sem lennék neki közömbös.Van barátnője neki is.

Undorodok magamtól,hogy van párom,és másra gondolok.

Nem tudom,hogy ez magától elmúlik-e,vagy nem.

Soha nem pasiztam,soha nem léptem félre,a párom az első mindenféle szempontból,és azt hittem,hogy az utolsó is Ő lesz.Csúnya dolog a gyávaság,de az vagyok,gyáva vagyok szakítani,e mellett úgy érzem,hogy lehet,hogy megbánnám.

Ha szakítanék az nem emiatt a kollégám miatt lenne, hamarabb kezdődött bennem a kétség érzése.

E-mellett szeretem még mindig,és nem akarom őt bántani,úgy érzem ő velem tervezi a jövőjét,hosszútávon.Az első komoly barátnője vagyok,előttem csak pár hónapos kapcsolatai voltak.Egyszerűen a szívem megszakad,hogy mit fog érezni ha kimondom,hogy vége.

2013. jún. 22. 11:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Hozzátenném,hogy soha nem tennék semmit evvel a férfivel,tudom,hogy van barátnője,és tiszteletben tartom.Direkt kerülöm őt,és közömbösen viselkedem,mert kezdtünk nagyon jóban lenni,és nem akarok senkit megbántani,nem akarom a barátnőjét sem bántani.Ezt is elnyomom magamban.
2013. jún. 22. 11:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen "kirohanásom", ami több hónapig tartott. Ugyanezt éreztem, ugyanerre fogtam rá (elfoglaltság), és ugyanígy mérges voltam magamra. Sokáig gondolkoztam a helyzeten, őrlődtem, kiábrándultam, és úgy döntöttem, inkább szünetet kérek. Pár hétig.. amíg rendezem magamban a dolgaim. Amíg történik valami, talán reménykedtem, hogy hiányozni fog, és nem bírom tovább. Ez történt. Szerintem érdemes megpróbálnotok, kicsit felkapja a fejét ő is, neked is lesz alkalmad gondolkodásra, egy új boli alapozásra esetleg ha arra kerül a sor. Ha mégsem jön össze, akkor viszont könnyebb lesz a szakítás.

25/ lány

2013. jún. 25. 19:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Végül hogy alakult ? tudom hogy már régen tetted fel a kérdést de jelenleg én is ugyan ebben a cipőben járok és érdekelne hogy hogy alakult a sorsotok .
2017. jan. 1. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!