Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok elmenne buliba, majd felhív ő úgy döntött, hogy éjjelre hazaér, majd pár óra múlva, hogy bocs mégsem?

Figyelt kérdés
Midig ezt csinálja. Nem is kérdeztem mikor fog jönni haza, mert eddig sose sikerült a megbeszélt időre hazaérnie. Most ő hívott és ő mondta, majd egyszer csak meggondolta magát.
2013. jún. 21. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Semmit, én is nem egyszer elmentem úgy, hogy áhh hazaérek 11-re, aztán mégis maradtam. Nincs ebben semmi.
2013. jún. 21. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Hát nekem a volt pasim volt úgy, hogy elment a havejaival ide-oda, és soha nem ért haza a megbeszélt időre, pedig nekem ez nagyon fontos, hogy amit megbeszélünk az úgy legyen.

A mostani párom ritkán mozdul ki, de ha mégis, akkor mindig itthon van arra az időre, amikorra ígérte magát :)

2013. jún. 21. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha mindig ezt csinálja, nekem sem tetszene, és lehet megnézném, hogy mégis miért marad el.
2013. jún. 21. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is folyamatosan ezt csinálja. Én próbálom elpoénkodni, hogy ne mondjon időt, mert úgysem jön haza akkorra sosem, ő meg bizonygatja, hogy de most úgy is haza fog. Aztán persze nem fog. Valahol idegesítő, de már hozzászoktam.

Igazából nem zavarna ha azt mondaná, hogy majd valamikor jön és pont. De így rossz hogy azt mondja éjfélre jön, én általában 1-ig mindig fent vagyok, ha nem jön akkor nem tudom hogy aggódjak-e, kezdjem hívogatni, valami történt vele, avagy csak belemerült a bulizásba. Hiába tudom, hogy sosem ér haza időben, akkor is aggódom. Sosem tudnám megbocsátani magamnak, ha elbagatelizálnám, hogy jó megint a szokásos, aztán kiderül, hogy valami baj történt vele...

2013. jún. 21. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem elkapja őt a gépszíj és jól érzi magát. Hagyd nyugodtan!
2013. jún. 21. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanezt csinálnám vele
2013. jún. 21. 21:33
 7/8 A kérdező kommentje:
4-es egy cipőbe evezünk. Én is így vagyok ezzel.
2013. jún. 21. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha felhívna, akkor nem haragudnék, maximum kicsit csalódott lennék. De úgy volnék vele, hogy nagyon jól sikerült a buli, meg amúgy sincs semmi fontos dolga, hadd szórakozzon egy kicsit. Mondjuk nálunk ilyen nem fordul elő, mert mindig elvisz magával, ha szórakozni megy.
2013. jún. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!