Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Részeg volt a barátom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részeg volt a barátom és megütött! Megbocsájtsak?

Figyelt kérdés
Tegnap este történt a dolog. Azelőtt sohasem fordult elő. Ma rengetegszer bocsánatot kért, sírva könyörgött és hozott egy csomó csokit. Megígérte, hogy nem lesz több ilyen. Szerintetek megbocsájtsak?

2013. jún. 21. 15:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megütött és meg is akar hizlalni? Útilapu a talpára.
2013. jún. 21. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg akart ütni alapból, ivott 1 keveset hogy legyen mire ráfogni az ütést

Vafy pattogtál neki

2013. jún. 21. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Az nem derült ki a kérdés kiírásából, hogy vajon hány alkalommal iszik. Mert aki egyszer ennyire részeg, az máskor is az lesz. És, ha valaki ennyire agresszív az alkoholtól, az máskor is az lesz. Ezt kellene végig gondolni. Nekem volt olyan a rokonságomban, ahol a férj részegen tért haza és verte az asszonyt. Több alkalommal is. Szinte az asszonyon verte le a feszültséget, ráadásul a gyerekei is látták. El is váltak.

Én lehet, hogy megbocsátanék a helyedben, de biztosan bennem is lenne az a kétely, hogy vajon mikor fog engem legközelebb megütni, ezáltal soha nem tudnék benne 100%-ig megbízni.

2013. jún. 21. 16:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Csak szóvá tettem neki, hogy nem kéne többet innia. Elkezdett lökdösni, hoy ebbe ne szóljak bele majd megütött.

Nem szokott inni csak buliban.

2013. jún. 21. 18:59
 15/17 anonim ***** válasza:
ne alázd le magad azzal, hogy megbocsájtasz neki :/
2013. jún. 21. 19:01
 16/17 Nirata ***** válasza:

Ha csak azért ütött meg , mert mondtad, h ne igyon dobd

De tényleg

2013. jún. 22. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Hat éves téma, de ("minden sz*rt megbocsájtok ilyen típus vok, de a megcsalást és azt h megüssenek soha nem tudnám megbocsájtani te se tedd szerintem"). Na de akkor amelyik ezt a választ írta anno az nem tanult meg megbocsájtani. Sajnos e kettő közül valamelyik benne van a pakliban, és ezzel előbb, vagy utóbb meg kell békélnie a helyzettel, mert ami megtörtént, azt már sajna nem lehet nem lehet megváltoztatni. Na de aki meg nem képes megbékélni a helyzettel, akkor abból előbb utóbb egy örök haragtartó begyöpösödött valaki lesz, aki melöl a barátai is elpártolnak majd.

Kérdező:! Akár mentség, akár nem ahogyan itt mások írták anno sajnos az alkohol az valóban kihozza az ember igazi énjét, ahogyan ez mind a mai napig sincsen másképp.

2019. febr. 14. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!