Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részeg volt a barátom és megütött! Megbocsájtsak?
Szerintem meg akart ütni alapból, ivott 1 keveset hogy legyen mire ráfogni az ütést
Vafy pattogtál neki
Az nem derült ki a kérdés kiírásából, hogy vajon hány alkalommal iszik. Mert aki egyszer ennyire részeg, az máskor is az lesz. És, ha valaki ennyire agresszív az alkoholtól, az máskor is az lesz. Ezt kellene végig gondolni. Nekem volt olyan a rokonságomban, ahol a férj részegen tért haza és verte az asszonyt. Több alkalommal is. Szinte az asszonyon verte le a feszültséget, ráadásul a gyerekei is látták. El is váltak.
Én lehet, hogy megbocsátanék a helyedben, de biztosan bennem is lenne az a kétely, hogy vajon mikor fog engem legközelebb megütni, ezáltal soha nem tudnék benne 100%-ig megbízni.
Csak szóvá tettem neki, hogy nem kéne többet innia. Elkezdett lökdösni, hoy ebbe ne szóljak bele majd megütött.
Nem szokott inni csak buliban.
Ha csak azért ütött meg , mert mondtad, h ne igyon dobd
De tényleg
Hat éves téma, de ("minden sz*rt megbocsájtok ilyen típus vok, de a megcsalást és azt h megüssenek soha nem tudnám megbocsájtani te se tedd szerintem"). Na de akkor amelyik ezt a választ írta anno az nem tanult meg megbocsájtani. Sajnos e kettő közül valamelyik benne van a pakliban, és ezzel előbb, vagy utóbb meg kell békélnie a helyzettel, mert ami megtörtént, azt már sajna nem lehet nem lehet megváltoztatni. Na de aki meg nem képes megbékélni a helyzettel, akkor abból előbb utóbb egy örök haragtartó begyöpösödött valaki lesz, aki melöl a barátai is elpártolnak majd.
Kérdező:! Akár mentség, akár nem ahogyan itt mások írták anno sajnos az alkohol az valóban kihozza az ember igazi énjét, ahogyan ez mind a mai napig sincsen másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!