Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtsak neki? hazudott. Mi van akkor, ha már nem tudok bízni benne többé?!
Tegnap barátommal vásároltunk és láttam ott egy szőke lány akivel egymásra mosolyogtak. én nekem egyből beugrott, h a középiskolás szerelme az,akivel elvileg nem volt semmi,csak szerelmes volt belé.mikor kijöttünk és megkérdeztem,h ő volt-e letagadta, a szemebe nézett és esküdözött, h nem az a lány az,illetve hülyének nézett és félténynek nevezett és azt is mondta, h neki nem is az a csaj tetszett. Pedig azelőtt biztosra emlékszem,hogy róla mesélt. Aztán újra összefutottunk a csajjal aki odajött hozzánk,persze,csak neki köszönt,és erre barátom megint nem szólt semmit,majd bemutatott neki,és kiderült,hogy tényleg a középiskolás szerelme. Azt mondta csak azt mosolyogta,h milyen csúnya lett,bár sztem nem csúnya lány. Már volt,h hazudott az elöző kapcsolatairól,de akkor nem is szidtam le,hanem megbeszéltem vele. Miért hazudott ilyen kis hülye dologba??? Nem tudom tudok-e még bizni benne többé. Mit tehetnék??
Előre is köszönöm
Már bocsánat, de ha egy konkrét kérdést feltesznek, miért kell rá hazudni? Oké, hogy apróságnak tűnik, de már nem
egyszer hazudott... kérdés az, hogy még miben?
Bár aki megalkuvó, és szeret hazugságban élni, az támogas-
sa a srácot, de ez esetben inkább a leányzót kellene támo-
gatni, holott apróságnak tűnik, mégsem az.. :)
ezesetben:
tudsz benne bízni, szereted ---------> <3
nem tudsz benne bízni ----------> pápá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!