Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudott?
Naplót találtál?
Ha igen, akkor valószínű hogy hazudott, főleg hogy azt mondtad neki, hogy szakítasz is vele, ha úgy volt.
Bár nem értem ilyen dolgot miért nem lehet elmondani a másiknak őszintén..
Általában azt szokták hazudni, hogy már nem szűz.
Én hajszálra azt éltem át, amit az utolsó: másfél év után mondta meg a srác, hogy egyébként ő szűz volt, iszonyatosan haragudtam rá. És róla is kiderült, hogy akkor is hazudik, amikor kérdez.
Szóval a te döntésed, hogy hiszel-e neki. Ha igen, akkor ne piszkáld ezzel többet. Ha nem, akkor vagy leckáztesd meg, vagy dobd.
25/N
Kedves 25/N!
Arra gondoltam, hogy mégegyszer leülök és megbeszélem vele. Aztán lesz, ami lesz. Bár nem véletlenül szólal meg a lelkiismeretem.... :(
Hát, én a bokám lef0som komolyan :D
Napi 30 kérdés arról szól, hogy rinyálnak itt a szűz kanok, hogy már 20 -30 40 évesek, céltalan az életük... :D
Itt meg jön a csávóka, aki szűznek adja elő magát : D : D
Szerintem simán kamuzott Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!