Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány,26 éves fiú. Működhet?
Figyelt kérdés
Ti milyen véleménnyel lennétek egy ilyen párról?2013. jún. 20. 23:58
11/19 A kérdező kommentje:
Nem járunk. Az én érzéseim egyértelműek és nekem úgy tűnik, neki is tetszem. Nem szeretném ráerőltetni magam, ha őt esetleg zavarná a helyzet. Nem tudom hogyan tudakoljam ki, mit gondol ekkora korkülönbségről anélkül, hogy egyértelmű lenne neki miért kérdezem.
2013. jún. 21. 12:31
12/19 anonim válasza:
Ne a korkülönbséggel foglalkozz :)
Csak közeledj hozzá. Érdeklődj iránta, kérdezd meg nincs-e kedve mozizni, vagy valamit találj ki, hogy együtt lehess vele. Mosolyogj amikor vele vagy, mutasd ki az érzelmeidet. Tudod, van amit nem lehet és nem is kell elmondani. Elég ha érezteted vele ;)
13/19 anonim válasza:
Nem bántásból de az ilyen pasik már nagyon akarják a szexet és te még nem vagy felnőtt...szval ezt lehet hogy még bűntetik is..De nem akarok hülyeséget mondani lehet hogy nem..NA mind1 Legyetek boldogok! Lehetséges hogy ekkora vagy nagyobb korkülönbséggel működhet de csak akkor ha mind2 fél már felnőtt...
14/19 anonim válasza:
Dehogy büntetik! Ne írj hülyeséget ember, mielőtt leírsz egy ilyet, nézz utána!
15/19 anonim válasza:
elvileg működhet, de amig te pl még 4év után is fiatal leszel, nem tervezel gyereket, addig ő lehet h igen..
16/19 anonim válasza:
Rossz a kérdés... Miért számít más véleménye, ha pl. tökjól érzed magad mellette, és ez fordítva is igaz?? Nincs rátok írva ki hány éves, és egyik baráton 18 éves létére több évet járt együtt egy 30 éves sráccal, amíg nem is ismertem őket, ki nem néztem volna pl. a csajból, hogy ő 18...
Szerintem sok sikert!:)
17/19 anonim válasza:
Nálunk nem működött, gyorsabban akart haladni, mint ahogy én szerettem volna. a valamit nem kapott meg én voltam a gyerek... 17/l
18/19 anonim válasza:
A kor nem szàmit.. nekem nem lenne kifogàsom ellene. énis az idösebb pasikat kedvelem.. ne foglalkozz màsokkal..:)
19/19 anonim válasza:
Kedves 17-es! Akkor ő nem szeretett igazán. Ő akart valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!