Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány,26 éves fiú. Működhet?
Hát ha a lány agyban kicsit érettebb a fiú pedig tudja kezelni ezt akkor szerintem lehet rá reális esély, de két elég jól összepasszoló emberre van szükség hozzá az kétségtelen. Én személy szerint tennék egy próbát ha minden más stimmel.
Te vagy a fiú vagy a lány?
érzelmileg azonos szint
szexuálisan azonos szint
értelmileg azonos szint
...és már mehet is a dolog
kor: irreleváns
Ez nagy eséllyel működni fog, ha így gondolkodsz iránta. Ő valószínűleg komoly kapcsolatot szeretne már ennyi idősen. Mindkettőtöknek jó lesz szerintem ha jól kijöttök egymással. Én még csak 23 vagyok, de ismerem a korosztályodat, volt egy 17 éves barátnőm (bonyolult, hogy most mi van) neki is nagy kincs vagy te, mert elég nehéz a mostani fiatalok között (17-21) olyan lányt találni aki épelméjű :P de ha sikerül, akkor ő valószínűleg később is olyan marad. Ha egymásra találtatok, akkor az tuti nem véletlen! Ez még szerintem simán elviselhető korkülönbség egy csomó ismerősöm van ahol 9-10 évek vannak és észre sem lehet nagyon venni. Az a lényeg, hogy ha boldogok vagytok, akkor a kor semmit se jelent. Csak egy szám.
Sok sikert hozzá és remélem jól meg lesztek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!