Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet-e a párkapcsolat, ha a lány 16 éves, a fiú pedig 23?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Nem pontozok le senkit, aki a véleményét kultúráltan nyilvánítja ki (mégha nem is azt írja, amit "hallani szeretnék").2013. máj. 25. 15:16
1/7 anonim válasza:
Működhet, bár sok múlik azon, mennyire érett a lány.
2/7 anonim válasza:
hát ez azért elég nagy korkülönbség :/ tudod, mondják, hogy a kor nem számít, de az max csak akkor van úgy, ha annyira hihetetlenül szeretik egymást, hogy más már nem számít..de azért elég sok az a más...pl, első szerintem teljesen mások az igényei egy 23 éves fiúnak, és egy 16 éves lánynak, a lánynak, lehet még ez az első fiúja, legalábbis éretlen lehet még ilyen téren, a srá meg.hát szerintem van tapasztalata, a szexuális igényekről meg ne is beszéljünk..és szerintem egy érett kapcsolathoz hozzátartozik a szex, és ha a lány még bele is egy, éretlen még hozzá. a másik dolgo pedig a környezet. a 23 éves srác most szórakozzon a gimi elsős vagy másodikos inilányokkal, a kik a barátnője barátnői? meg a 16 éves lány is 23 éves felnőtt férfiakkal lógjon? plus, z csk személyes, de az én szüleim, meg bátyáim ki is nyírnák, azt aki 23 éves létére akar járni velem(majdnem 17 vagyok, szintén lány)
3/7 anonim válasza:
17 vagyok. Nekem 20 év alatt bele sem fér egy fiú. Érettebb vagyok a koromnál. Kinézetre is mindig 22-nek tippelnek. Most 23 éves a barátom. Semmi problémánk nincs. A baráti társaságba sincs összeütközés. Hülye vagy #2. :D
4/7 anonim válasza:
Az összes 17 éves azt mondja,hogy érettebb a koránál...
5/7 anonim válasza:
nem vagyok hülye csak ez a véleményem :)
6/7 anonim válasza:
Ha minden 16-17 éves érettebb a koránál, akkor végül is egyik se érettebb a másiknál... :D De ez baromság, azért mondják, hogy a lányok korábban "érnek", mert azok a csajok csak a gyerekes gyökér 20 évesekkel jönnek össze, akik visszamaradtak a fejlődésben, de önbizalmuk meg az égig ér... Persze emiatt jönnek be a csajoknak. Egy kis idő múlva meg persze jönnek a problémák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!