Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves lány és 20 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány és 20 éves fiú között működhet a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 01:01
 1/8 anonim válasza:
persze hogy működhet :) én 19 éves vagyok,bartánőm 14 és már 8 csodálatos hónapja vagyunk együtt <3 szóval hajrá:) !
2013. máj. 5. 01:05
 2/8 anonim ***** válasza:
29%

Komoly kapcsolathoz 18 év alatt nem érdemes belevágni. 18 felett relatíve nagyobb korkülönbség is belefér.

de a kérdés, életre szóló, tényleg komoly kapcsolatot akarsz-e, vagy etyepetye dugibugi szórakozást.

2013. máj. 5. 01:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Am működhet, de egy korosztályon bellűl sokkal jobban.
2013. máj. 5. 01:29
 4/8 anonim ***** válasza:

2. te nem vagy teljesen normális, most miért ne lehetne egy embernek 18 alatt komoly kapcsolata, miért ne tervezhetne egy életre? Azért van rá példa, hogy együtt maradnak ilyen koruktól egy életre az emberek a szerelmükkel. Ha komoly valaki akkor simán lehet a kapcsolata is komoly.

egyébként szerintem működhet simán a kapcsolat a kérdésre válaszolva

2013. máj. 5. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Működhet.
2013. máj. 5. 01:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy milyen az a 20 éves fiú (tanul még, dolgozik?? jár bulizni, sörözni, discoba?), és hogy a 15 éves lánynak milyenek a szülei, mennyi kimenőt kap, engedik -e csavarogni, szórakozó helyekre járni.

Szexuális szempontból működhet, hiszen heti pár prötykölést össze lehet hozni napközben, kora este, sőt még reggel is. De kérdés, hogy elég ez egy kapcsolathoz?

2013. máj. 5. 06:49
 7/8 anonim ***** válasza:
1-2 évig működhet de hosszabb távon nem hiszem, a mai 15 éves lányok már nem olyanok mint régen, ilyen fiatalon még nem bírják elkötelezni magukat, és a későbbiekben igényli majd hogy "más pasit is kipróbáljon" bár ez a lány lehet, hogy más..én nem kockáztatnám meg
2013. máj. 5. 11:21
 8/8 Kati Tibor ***** válasza:
hát persze hogy lehet.
2013. máj. 5. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!