Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire lenézőek a jó nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenézőek a jó nők?

Figyelt kérdés
Arra gondolok itt hogy vannak jó csajok és ha valaki odamegy hozzá lehet hogy nm is álompasi akkor azt beégetik és elküldik a p.csába? Vagy nem ennyire beképzeltek a jó nők? Kedvesek ők is igaz? Köszi a választ! :) ( Kort és nemet írjatok már :D) F/16

2013. máj. 4. 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés. A múltkor volt valami olyan kérdés, hogy miért nem mernek "nem álompasi" vagy nem extrajóképű és nem extra jótestű pasik ismerkedni nagyon jó nőkkel. És sok magát nagyon jó nőnek tartó lány írta, hogy szeretne egy normális nem páva fiút.

Egyébként nekem sok jó nő ismerősöm van és ők nagyon kedvesek :)

2013. máj. 4. 19:16
 2/14 anonim ***** válasza:
bocs, első voltam és F/23
 3/14 anonim ***** válasza:
én sose voltam lenéző senkivel.
 4/14 anonim ***** válasza:
bár én nem is vagyok jő nő..
2013. máj. 4. 19:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Elég szubjektív, hogy kinek milyen a jó nő. :) Egyébként meg ronda nő is lehet beképzelt, meg szép is, mint ahogyan szép nő is lehet kedves, és ronda is. :) Ezek sztereotípiák! Nem kell félni, ha valaki beéget, akkor tudd, hogy őt minősíti, nah meg vissza is lehet szólni, hogy pl: te is csak addig vagy szép, amíg ki nem nyitod a szádat, vagy hasonlót.

Egyébként meg sokszor a szép lányokhoz nem mernek oda menni a férfiak, mert félnek a visszautasítástól, holott, sokszor teljesen alaptalan a félelmük. :) Szóval, csak bátran! :) 25 L

2013. máj. 4. 19:21
 6/14 Baccardi01 ***** válasza:
Szerintem ez nem attól függ, hogy jó nő-e valaki, vagy nem, hanem nevelés kérdése.
2013. máj. 4. 19:22
 7/14 Baccardi01 ***** válasza:
Ja! 44/F
2013. máj. 4. 19:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors és hasznos választ! :D
2013. máj. 4. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
a csúnyácska szerencsétlen srácokkal mindenki lenéző, nemcsak a jó nők, amúgy ha jó pasi vagy nem lenézőek
2013. máj. 4. 19:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Na de ép azt kérdezem ha valaki nem jó pasi annyira mondjuk nem is olyan csúnya mert van olyan akinek tetszik.
2013. máj. 4. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!