Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön dolgozó pasik! Közismert hogy a magyar p1csák igényei minden téren az egekben vannak, de a külföldi csajok nem lenézőek a magyar pasikkal?
Figyelt kérdés
Szerintetek hol könnyebb becsajozni, itt vagy kint?2012. ápr. 8. 17:01
2/31 anonim válasza:
Még úgy is könnyebb ott kint hogy te egy külföldi vagy!!
3/31 anonim válasza:
ha BMW-d van akkor mindenhol kurrva könnyű
4/31 anonim válasza:
Én még csak chateltem külföldi lányokkal, de ők sokkal kedvesebbek voltak velem, míg itthoniak simán kilépnek köszönés nélkül.
5/31 anonim válasza:
Odakint nem csak a csajok kedvesebbek hanem minden ember. Angliában voltam. Ráléptem egy ember lábára és ő kért tőlem bocsánatot. Szóval ott mindenki más mint itt.
De ott másabbak is a dolgok. Nincs annyi lopás, betörés...
6/31 A kérdező kommentje:
Hát kezdek akkor egy kicsit megnyugodni a válaszok alapján :)
Úgy néz ki hogy nekem is ki kell mennem, mert itthon nehéz megélni, csak amiatt aggódtam hogy fogok kint csajozni. De az is bíztató hogy haverom már 2 hónapja kint van és van bnője, itthon meg évekig nem volt. (21/F)
2012. ápr. 8. 17:12
7/31 anonim válasza:
Ritka nagy bunkó lehetsz és így a külföldi nőknek sem fogsz kelleni. Lehet h nem olyan nagyok az igényeik mint az általad ismert nőknek, de nekik sokkal fontosabb h normális legyél, mert azt szokták meg
8/31 anonim válasza:
Nem!Itthon előbb lenéz téged egy magyar csaj mint egy külföldi ott kint,ha kifogsz egy rendes csajt,nem hogy lenéz,hanem még talán segít is az előbbre jutásban.Magyar csajok orra az égne néz...
9/31 anonim válasza:
Ja és még valami,a magyar csajok külföldi pasira pályáznak,elég sok.Kimegy a legtöbb elveteti magát és eltartatja magát..hajaj mennyi ilyet ismerek..
10/31 anonim válasza:
Menj ki Fehéroroszországba. Az ottani csajok állítólag kedvesek, rendesek, de nem prűdek, és baromi olcsó ott minden. Két probléma van:
1: angolul nem tudnak, orosz kell
2: az utazás viszont nem olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!