Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldön dolgozó pasik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön dolgozó pasik! Közismert hogy a magyar p1csák igényei minden téren az egekben vannak, de a külföldi csajok nem lenézőek a magyar pasikkal?

Figyelt kérdés
Szerintetek hol könnyebb becsajozni, itt vagy kint?
2012. ápr. 8. 17:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
Szar lehet neked. Én egyet sem. Sőt olyat is csak messziről (mert szóba sem állok olyannal) aki fennhordja az orrát
2012. ápr. 8. 17:18
 12/31 anonim ***** válasza:
36%
de a magyar nők a legszebbek (szerintem). Sokan mondják külföldiek ha jól néznek ki a magyar csajok/nők... de akk is lejjebb adhatnának :(
2012. ápr. 8. 17:21
 13/31 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon rossz helyen keresgélhettek srácok. Nem vagyok adonisz sem gazdag. Mégis annyi rendes, normális, csinos csajom volt már h csak na. Sőt a nő ismerőseim közt sem sok akad akinek túl nagy elvárásai lennének
2012. ápr. 8. 17:24
 14/31 A kérdező kommentje:

Uccsó: baromság, a magyar nők nagyon csúnyák átlagban. Van 1-2 jó nő, de 100-ból van kb 15, külföldön meg 100 csajból 60 jó! Voltam már sok helyen kint és mindenhol ezt tapasztaltam.

77%-os: Logikus hogy a magyar csajok a külföldi pasikkal akarják felcsináltatni magukat. Ők sem akarnak itt maradni, nyilván így érik el azt, hogy a pasik kivigyék innen őket.

2012. ápr. 8. 17:26
 15/31 anonim ***** válasza:
65%

"a magyar nők nagyon csúnyák átlagban"

:D

ez valami hivatalos statisztikai felmérés volt a részedről?

az se mindegy, hogy hol sétálsz és mikor, szerintem átlagban szebbek a magyar lányok, mint pl. az angolok, ahol van egy-két kiemelkedő szépség azt paff

de tudod, máshol persze kolbászból van a kerítés...

legalábbis mindenki azt hiszi, és jön az a pár legenda, ami megerősít ebben a hitben, csak azokról nincs pl szó akik csúnyán ráb.sztak.

2012. ápr. 8. 17:29
 16/31 anonim ***** válasza:
27%

ma 17:24

Akkor megoszthatnád velük, hol lehet ilyen ritkaságokat találni?

Én bizony sokat csalódtam a hazai lányokban.

Sokszor gázoltak bele a lelkembe úgy, hogy én nem is ártottam nekik se lelkileg, se testileg.

Vannak rendes és szép lányok, csak ők tapasztalataim szerint mind foglaltak eddig vagy akkor igényeik vannak, hogy én nem kellek nekik a külsőm miatt. Szóval felszínesek nagyon is. Na meg azt hiszik, hogy aki nem egy atom jó pasi annak már lelke sincs és porig alázzák, lenézik a hazai lányok.

2012. ápr. 8. 17:30
 17/31 anonim ***** válasza:
45%

"a hazai lányok"

és ez szerinted kint nem így lesz?

attól jobb pasi leszel, hogy kimész külföldre?

én nemrég óta a már foglalt normális lányok táborát erősítem, szóval majd jó leszek példaként, bár arról nem szól a fáma, hogy senkim nem volt eddig...hidd el, a rendes lányok se kellenek sok embernek, csak miután már foglaltak

addig persze mennek csajozni a Morrisonsba, de csakis a leginkább kapható lányok a célpontok

2012. ápr. 8. 17:36
 18/31 anonim ***** válasza:
63%

Rossz csajoknál próbálkozol. Engem is értek kudarcok. Nehogy azt hidd h nem. De pár pitsa alapján nem vonok le következtetést az összes nőről.

Am az meg h csak jó pasik kellenek nekik. Légy őszinte. Te összejönnél olyan csajjal aki nem tetszik??

2012. ápr. 8. 17:36
 19/31 A kérdező kommentje:

Angliában még nem voltam, nem tudok nyilatkozni az ottani csajokról. Ahol jártam: Ausztria, Németország, Svájc, Franciaország, Olaszország, Írország, Szlovákia

Ezeken a helyeken mindenhol jobbak voltak a csajok szépségben mint az itthoniak, ezt merően állíthatom.

(Nem is kicsi különbséggel, teszem hozzá)

Nem attól féltem h nem lesznek kint jó nők, hanem hogy nem-e néznek le azért mert magyar vagyok, de a kommentek alapján nem, ez megnyugtató :)

2012. ápr. 8. 17:43
 20/31 anonim ***** válasza:
27%

Van egy haverom aki pár éve költözött ki néhány haverjával Németországba egy Berlin közeli településre.Sima hegesztőként qrva jól keres,jól él és van egy csinos német barátnője.Nem is akar visszajönni.

Csajozásról meg annyit hogy mesélte hogy amikor itt lakott Magyarországon észre sem akarták venni a nők(a magyar lányok abnormális igényeit tekintve ez nem is csoda).Amikor meg kiköltözötek németbe és elkezdtek szórakozóhelyekre járni,ismerkedni akkor meg majdnem minden héten más barátnője lehetett volna.

Szóval a német lányoknak annyival jobbak hogy egyrészt barátságosabbak,kedvesebbek,elfogadóbbak másrészt pedig más az értékítéletük.Egy magyar csajnak csak az a férfi aki a legjóképűbb,legkidolgozottabb testű és legnagyobb menő a környéken,míg egy német csajnak az a férfi aki normálissan gondolkodik a világ dolgairól,kellően komoly és vannak céljai az életben.

2012. ápr. 8. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!