Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldön dolgozó pasik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön dolgozó pasik! Közismert hogy a magyar p1csák igényei minden téren az egekben vannak, de a külföldi csajok nem lenézőek a magyar pasikkal?

Figyelt kérdés
Szerintetek hol könnyebb becsajozni, itt vagy kint?
2012. ápr. 8. 17:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
12%
egy bizonyos "csoport" a válaszok alapján kapják az ívet :D hajrá srácok! irány a külföld!
2012. ápr. 8. 17:50
 22/31 A kérdező kommentje:
Én is Németbe készülök, csak én elektrotechnikusként fogok dolgozni.
2012. ápr. 8. 17:52
 23/31 anonim ***** válasza:
64%

"az a férfi aki normálissan gondolkodik a világ dolgairól,kellően komoly és vannak céljai az életben."

Ha itthon ilyen férfiak lennének, akkor mindnek lenne barátnője. Valahogy a "most mondták be a rádióban, táncidő van!" és hasonkó szövegekből nekem nem az jött le. Már aki odajött probálkozni. Hála a jó égnek, hogy sok sok idő múlva azért nekem is akadt egy komoly, céltudatos, okos férfi. De hogy van ilyenből több még itthon? Háát...ennyi a "nagy igény" legalábbis bizonyos körökben.

2012. ápr. 8. 18:34
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem, miután megmutatom nekik az alföldi betyáros metéltet, eléggé kikerekedik a szájuk. A legkönnyebben magyar pasiként az USA-ban, skandináv országokban, Lengyelországban és a Távol-Keleten lehet becsajozni. Az USA viszi a prímet szerintem mindenben, mert ott tapadnak a nők Rád, ha magyar Vagy. Én heti 3-4-szer voltam kinn bulizni és minden alakalommal legalább egy lányt befűztem, de volt olyan is, hogy 7-et. Ott tényleg lehet versenyezni, hogy ki szed fel több nőt, mert ha jó kis parasztos stílusod van, azt nagyon kamázzák a csajok!
2012. ápr. 8. 19:34
 25/31 anonim ***** válasza:
Most olvastam, hogy németbe készülsz. Ha jól nézel ki, nem lesz nehéz becsajozni. A német nők nagyon szeretik a magyar pasikat és közvetlenek is eléggé. A német pasik viszont ezt természetesen rossz szemmel nézik, hogy összekukázod az összes lányt a faludiszkótékában, szóval okosba csináld, mert hisztizni fognak a bikák. ;) Sok sikert!
2012. ápr. 8. 19:36
 26/31 anonim ***** válasza:
67%
Persze, mert külföldi vagy...itt is azért buknak a lányok a külföldiekre. Legfogadom az usában az ottani gyerekekkel máshogy viselkednek a lányok.
2012. ápr. 8. 19:39
 27/31 anonim ***** válasza:
43%
Mennyi álmodozó, naiv szűz:))
2012. ápr. 16. 17:00
 28/31 anonim ***** válasza:
71%

Akkor édesanyád is csúnya, magyar p1csa, nem?

Kint kóbászbul van a kerítés a nagy álmodozó magyar férfijelöltetnek, jah:>

Ti minősíteni próbáljátok a magyar nőket, közben ömlik a szátokból a mocsok...Nevetséges.

Talán normális közegben kéne keresgélni, nem faluvégi diszkókban.

2012. ápr. 16. 17:04
 29/31 anonim ***** válasza:
62%

Ha itthon balfszka vagy, "kinn" is az leszel.

Ilyen stílussal meg nem csoda, hogy nem álltak szóba veled normális nők. Szerencsétlen:)

2012. ápr. 16. 17:07
 30/31 anonim ***** válasza:
52%
nem a kérdésedre válaszolok ugyan, csak megemlíteném, hogy olaszban és szerte EU-ban nagy híre van a szép magyar lányoknak. ha csak megemlítettem valahol honnan jöttem, kezet csókoltak és azt mondták, gyönyörű. Persze nem tetszhetek én se mindenkinek. De csak hallomásból tudom persze én is, hogy pl. Angliában, Írországban, Belgiumban, Hollandiában csak a bevándorló csajok néznek ki jól, az ottaniak meg szarba se veszik a pasikat. ki így, ki úgy.:D
2012. ápr. 16. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.