Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örök szerelem?
Kezdjük ott hogy..tudom már sok ilyen kérdés volt de leírom az én mondókámat is.
Mind a ketten 16 évesek vagyunk,nekem ő az első igaz szerelmem,több mint fél éve vagyunk együtt. Az előtt csak ilyen 2-3 hónapos kapcsolatom volt.
Neki is én vagyok az első igaz szerelme. De neki előttem még nem volt barátnője,ha esetleg volt átb-szták a fejét.
Nagyon ragaszkodunk egymáshoz,mind a ketten szüzek vagyunk még. De mégis én attól félek,ha majd később megfordul az agyába (tudom ez benne van a pakliba),hogy milyen lenne más lánnyal (mert ugye még nem volt kapcsolata) akkor ott hagy. És ha netán ez örök szerelem (amiben én nagyon reménykedem) akkor meg nagyon sok mindent elhalasztott.

Létezik örök szerelem és a herceg fehér lovon megtalál téged. A (mese)könyvekben...
És boldogan élnek amíg meg nem halnak...
Ha idősebb leszel a mesének is vége lesz egyszercsak.
Nem akarlak megrémiszteni, de tudnod kell, hogy mire számíts :). Bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!