Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örök szerelem?
Kezdjük ott hogy..tudom már sok ilyen kérdés volt de leírom az én mondókámat is.
Mind a ketten 16 évesek vagyunk,nekem ő az első igaz szerelmem,több mint fél éve vagyunk együtt. Az előtt csak ilyen 2-3 hónapos kapcsolatom volt.
Neki is én vagyok az első igaz szerelme. De neki előttem még nem volt barátnője,ha esetleg volt átb-szták a fejét.
Nagyon ragaszkodunk egymáshoz,mind a ketten szüzek vagyunk még. De mégis én attól félek,ha majd később megfordul az agyába (tudom ez benne van a pakliba),hogy milyen lenne más lánnyal (mert ugye még nem volt kapcsolata) akkor ott hagy. És ha netán ez örök szerelem (amiben én nagyon reménykedem) akkor meg nagyon sok mindent elhalasztott.

Én nem hiszek az örök szerelemben, és abban sem, hogy jó ha a az első szerelmeddel éled le az életed. Amíg lángol az a szerelem, a barátodnak meg sem fordul a fejében, hogy más lányra lenne szüksége. Ez csak évek után jön elő. Nem csak nála, nálad is ugyanúgy ott lesz a kíváncsiság, hogy milyen lehet mással lenni. Barátnőmék ugyanebben a helyzetben vannak. Első szerelem, minden "első" eseményt együtt éltek át, és most ott tartanak, hogy szakítást fontolgatnak a kíváncsiság miatt. Próbálnak kompromisszumokat kötni, hogy akkor egy éjszaka belefér mással, de szerintem ez azért mégsem az igazi.
Érezd jól magad vele, használj ki minden időt, amikor vele lehetsz, és ne a jövőn gondolkodj. Majd ha ott leszel, ráérsz rágódni, csordogálj a folyóval, hagyd hogy minden menjen a maga útján, aztán lesz ami lesz.

én is így hittem, 14 éves korom óta vele vagyok, most 22 vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy a kapcsolatunk haldoklik.
Nem megcsalás, meg ilyesmi probléma miatt, egyszerűen elfáradt a kapcsolatunk.

Létezik örök szerelem,de az nagyon ritka...
Úgy meg főleg,h az elsőnél leragadjon vki!
Évek múltán másképp látod majd,de most légy boldog...

Ha fiatalok vagytok és úgy kezdetek komoly kapcsolatba, az lesz a vége h a pasid előbb utóbb rá fog jönni h még nem élte ki magát, vagy te rájössz h nem élted még ki magad. Lásd az én példám. Szűzen kezdtem komoly kapcsolatba(párom már kiélte magát akkora) és most van egy szeretőm, mert én nem éltem ki magam. Nem azért mert nem szeretem a páromat, mert szeretem(bár lehet nehéz elhinni), a másikkal csak a szex miatt vagyok, és azt se mindig, havonta pár alkalom. Tudom nagyon szemét dolog tőlem, már esküvőt tervezzük, 5 éve tart az egész, de nem éltem ki magam. Egyszerűen kell, nem tudom meddig de kell. Amúgy meg ez a dolog a büdös életbe soha nem derül majd ki, szóval "károm" sem származik majd belőle. Na mind1.
Ezt csak azért írtam le mert nem könnyű egy ember mellett kitartani úgy h nincs mással semmilyen tapasztalatod, én nő vagyok és látod mi lett velem.
24/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!