Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha összejöv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha összejövök egy sráccal, azonnal kételkedni kezdek, hogy akarom-e?

Figyelt kérdés

Egészen addig minden jól megy,az az álmom,hogy összejöjjünk,utána meg azon töprengek,hogy akarom-e én ezt.Mért van ez így???

15/L

2009. okt. 12. 15:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Óóó:( Kár,hogy így kellett lennie:(

Hát,ami azt illeti rájöttem,hogy én is kezdek beleszeretni,úgyhogy megpróbálom...Szeretek vele lenni,csak attól félek,hogy tönkreteszem Őt vagy a barátságunkat.Habár ez így már úgysem barátság...

2009. okt. 13. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Akor vágj bele;) Sok sikert..majd írj,hogy mivolt:P

Előző vltam:P

2009. okt. 13. 21:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Na hát összejöttünk :P

Nagyon szeretek vele lenni,és már nem kételkedem;):)

2009. okt. 18. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!