Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha összejöv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha összejövök egy sráccal, azonnal kételkedni kezdek, hogy akarom-e?

Figyelt kérdés

Egészen addig minden jól megy,az az álmom,hogy összejöjjünk,utána meg azon töprengek,hogy akarom-e én ezt.Mért van ez így???

15/L

2009. okt. 12. 15:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert nem vagy beléjük szerelmes!
2009. okt. 12. 15:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így vagyok ezzel, ha nem megy, ne eröltesd, ha találsz valakit, akit tényleg szeretsz, akkor mindez megváltozik...
2009. okt. 12. 16:07
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez a helyzet..addig tök jó minden amíg csak alakulóban vagyunk aztán jön másik aki bejön és már nem is akarom a másikat meg olyan semmilyen a kapcsi az én részemröl.Most is így vagyok.

Néha már elgondolkozom..van nekem szívem?:(

Nagyon rosz nem akarok senkit megbántani:)

2009. okt. 12. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
énis ugyanígy vagyok. elég szar érzés mert nem szeretek másokat megbántani. de hülyíteni meg nem akarom, mert annak úgy szerintem semmi értelme.
2009. okt. 12. 19:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Na igen,de most egy olyan srác van mellettem,akinek már rengetegszer,és nagyon összetörték a szívét...:S:(

Biztos tönkretenném,ha én is elküldeném...:S Pedig a kapcsolat elején vagyunk.Barátságból lett "szerelem",és mindkét oldalról több volt mint barátság...:S Ezért nem értem:(

2009. okt. 12. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:

19:13vagyok:

Ugyanez a szitu.

Barátságból szerelem..és mondta,hogy vétek lenne,ha elveszítene.

Kapcsolat elején vagyunk,de nagyon jo vlt még multhéten minden,de most semmi érzés..alig akarok vele lenni:'(

2009. okt. 12. 19:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Na és akkor most mi lesz velünk?:S
2009. okt. 12. 21:04
 8/13 anonim válasza:
Nálam is ez szokott előfordulni. Szerintem nagy kritikus vagyok, és válogatós. Emiatt
2009. okt. 13. 16:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Kidobott épp most..vagyis lehet bunkon fog tűnni de kidobattam magam kicsit szokatlanul kedvetlenül viselkedtem az elmult két napban..:S

Neki sem lett nagy trauma nekem sem..szerintem ha nagyon nem birod próbálkozz meg ezzel alig beszljetek furán viselkedj stb..és akkor nem fog annyira neki fájni.Ha nem jön e ez akkor ki kell mondanod..Ne kinozd magad tovább és őt sem.Minél tovább húzod annál szerelmesebb lesz.

2009. okt. 13. 19:19
 10/13 anonim ***** válasza:
am 19:46 voltam
2009. okt. 13. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!