Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha összejövök egy sráccal, azonnal kételkedni kezdek, hogy akarom-e?
Egészen addig minden jól megy,az az álmom,hogy összejöjjünk,utána meg azon töprengek,hogy akarom-e én ezt.Mért van ez így???
15/L
Nekem ugyanez a helyzet..addig tök jó minden amíg csak alakulóban vagyunk aztán jön másik aki bejön és már nem is akarom a másikat meg olyan semmilyen a kapcsi az én részemröl.Most is így vagyok.
Néha már elgondolkozom..van nekem szívem?:(
Nagyon rosz nem akarok senkit megbántani:)
Na igen,de most egy olyan srác van mellettem,akinek már rengetegszer,és nagyon összetörték a szívét...:S:(
Biztos tönkretenném,ha én is elküldeném...:S Pedig a kapcsolat elején vagyunk.Barátságból lett "szerelem",és mindkét oldalról több volt mint barátság...:S Ezért nem értem:(
19:13vagyok:
Ugyanez a szitu.
Barátságból szerelem..és mondta,hogy vétek lenne,ha elveszítene.
Kapcsolat elején vagyunk,de nagyon jo vlt még multhéten minden,de most semmi érzés..alig akarok vele lenni:'(
Kidobott épp most..vagyis lehet bunkon fog tűnni de kidobattam magam kicsit szokatlanul kedvetlenül viselkedtem az elmult két napban..:S
Neki sem lett nagy trauma nekem sem..szerintem ha nagyon nem birod próbálkozz meg ezzel alig beszljetek furán viselkedj stb..és akkor nem fog annyira neki fájni.Ha nem jön e ez akkor ki kell mondanod..Ne kinozd magad tovább és őt sem.Minél tovább húzod annál szerelmesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!