Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután összejövök valakivel, mindig eltűnik belőlem az
az érzés ami kellene a folytatáshoz, lehet ez ellen
valamit tenni?
Figyelt kérdés
Az a nagy gond, hogy régen 3 éve volt egy kapcsolatom, pár évig tartott, de egyszer a lány otthagyott csakúgy...azóta képtelen vagyok kapcsolatot kialakítani. Nagyon sok lánnyal ismerkedtem meg azóta,és volt pár kapcsolatom is...de rendszerint amint összejövök valakivel...valahogy,valamiért eltűnik belőlem az az érzés hogy én vele tudnék lenni! Amíg az ismerkedés megy, teljesen odatudok lenni az illetőért, mindig elképzelem hogy de jó is lenne ha együtt lennénk, ő az a lány akit keresek...de miután kilessz mondva hogy járunk ,na onnantól csakis az jár az eszembe hogy nekem nemfog menni,hirtelen kihűlnek az érzések! Nem tekintem kihívásnak a párszerzést, de amint ottvan,jön a szokásos gondolatom hogy szakítanom kell, mert hosszútávon nemtudom ezt így elviselni,és ezzel mindenkinek ártok. Most is ittvan 1 lány,már elvileg járunk,ezt vártam, de most mégis azon vagyok hogy kitaláljak valami szöveget amivel szakítani tudnék! Valószínű a régi kapcsolatom miatt van ez, nemtudok bízni senkiben,és nagyon utálom magam emiatt,mert azóta is azlenne a mindenem hogy boldog legyek,de ittvan ez a dolog! Azt hiába javasoljátok hogy többet ismerkedjek, járjak el helyekre,meg stb...ezzel nincs is gond, mert szeretek ismerkedni,de van egy pont amiután képtelen vagyok folytatni,és 3 év elég hosszú idő,rengetegszer eljátszottam ezt, de nemtudom hogy mitlehetne már tenni! Lehet hogy örök magány vár rám
Azt kihagytam hogy a régi barátnőmre már egyáltalán nemgondolok,semmi olyan nincs bennem hogy visszaakarnám kapni, vagy hogy hiányozna, ő már jelentéktelen, de amit kiváltott bennem az szerintem már helyrehozhatatlan!
2011. márc. 21. 12:29
2/11 anonim válasza:
Szerintem egy új kapcsolatodnál, például ennél a mostaninál ne szakíts, hanem valahogy kényszerítsd magadra, hogy tovább tartson. Lehet, hogy ha túljutsz ezen a kritikus ponton, akkor ismét minden rendben lesz veled.
2011. márc. 21. 13:06
3/11 anonim válasza:
előző vagyok.. lemaradt, hogy volt velem ilyen, összejöttem egy sráccal, aki hónapok óta tetszett, és már alig vártam, hogy járjunk, de az első csók után pár napig annyira tiltakozott bennem minden, meghátráltam, és a szakítás is megfordult a fejemben, eltelt kb. egy hét, és minden megváltozott, attól kezdve jó volt vele lenni, másfél évig tartott a kapcsolat :)
2011. márc. 21. 13:08
4/11 anonim válasza:
hát én azt javaslom hogy próbálj meg kialakítani egy csak szexen alapuló kapcsolatot. hiddel az rengeteget fog segíteni a lelkeden is és az önbizalmadrol nem is beszélve. én is voltam ilyen helyzetben nekem ez segített.ne akarj senkivel járni és hidd el mire észre veszed minden rendbe jön.
2011. márc. 21. 13:11
5/11 A kérdező kommentje:
A szexen alapuló kapcsolaton énis sokat gondolkoztam, és lehet hogy most tényleg ez segítene csak,talán már rámférne, csak az a baj hogy ilyet én hol találok? sehol. qrvázni meg nemfogok eljárni
2011. márc. 21. 13:21
6/11 anonim válasza:
menj el pszichológushoz. nem bántásból mondom, de lehet, hogy rájönnétek a megoldásra és segítene.
2011. márc. 21. 13:32
7/11 A kérdező kommentje:
pszichológusnál voltam már, nem emiatt, de kiböktem ezt is, de akinek eddig mondtam ,mindenki értetlenül állt előtte! Sokat beszélgettem már erről haverokkal, meg 1-2 baráttal,de egyszerűen erre nincs megoldás:( Komoly kapcsolatot szeretnék, de amint a jelét látom, meghátrálok,és meggyőzöm magam hogy nekem jobb egyedül, pedig tudom hogy nem!
2011. márc. 21. 13:41
8/11 anonim válasza:
próbáld meg emiatt is. most 3 alkalom nem a világ vége. azalatt meg kiderül, hogy sikeres-e a kezelés vagy sem.
2011. márc. 21. 13:47
9/11 anonim válasza:
Én nekem is elejinte az volt a bajom hogy hol fogok ráakadni egy ilyenre aki azt akarja csak,de nem sikerűlt. viszont modosítottam a teknikámon és nem mondtam el nekik hogy én csak szexet akarok.azt javaslom hogy kezeld úgy őket ahogy elvárják ha agyban eldöntöd akkor már ugyis mindedj hogy a csaj mit akar. nem kell azzal foglalkozz ha kiderül mi lesz szard le mert ha nem helyezed magad előtérbe tényleg besavanyodsz és tehetsz bármit soha nem lesz kapcsolatod.és az is lehet hogy éppen abba a lányba fogol beleszeretni akivel ezt meg csinálod tapasztalat én is így jártam fel a fejjel mindent bele sikerűlni fog
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!