Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután összejövök valakivel, mindig eltűnik belőlem az az érzés ami kellene a folytatáshoz, lehet ez ellen valamit tenni?
Az a nagy gond, hogy régen 3 éve volt egy kapcsolatom, pár évig tartott, de egyszer a lány otthagyott csakúgy...azóta képtelen vagyok kapcsolatot kialakítani. Nagyon sok lánnyal ismerkedtem meg azóta,és volt pár kapcsolatom is...de rendszerint amint összejövök valakivel...valahogy,valamiért eltűnik belőlem az az érzés hogy én vele tudnék lenni! Amíg az ismerkedés megy, teljesen odatudok lenni az illetőért, mindig elképzelem hogy de jó is lenne ha együtt lennénk, ő az a lány akit keresek...de miután kilessz mondva hogy járunk ,na onnantól csakis az jár az eszembe hogy nekem nemfog menni,hirtelen kihűlnek az érzések! Nem tekintem kihívásnak a párszerzést, de amint ottvan,jön a szokásos gondolatom hogy szakítanom kell, mert hosszútávon nemtudom ezt így elviselni,és ezzel mindenkinek ártok. Most is ittvan 1 lány,már elvileg járunk,ezt vártam, de most mégis azon vagyok hogy kitaláljak valami szöveget amivel szakítani tudnék! Valószínű a régi kapcsolatom miatt van ez, nemtudok bízni senkiben,és nagyon utálom magam emiatt,mert azóta is azlenne a mindenem hogy boldog legyek,de ittvan ez a dolog! Azt hiába javasoljátok hogy többet ismerkedjek, járjak el helyekre,meg stb...ezzel nincs is gond, mert szeretek ismerkedni,de van egy pont amiután képtelen vagyok folytatni,és 3 év elég hosszú idő,rengetegszer eljátszottam ezt, de nemtudom hogy mitlehetne már tenni! Lehet hogy örök magány vár rám
24/f
13:54
Te egy tapló vagy, inkább ne osztogass tanácsot!
Milyen hozzáállás már az, hogy menjen valaki csak a szexre, és persze el ne mondja a lánynak, az már le van szarva, ha esetleg a másik csalódik miközben te szórakozol. Hát gratulálok! Az ilyenek miatt születnek a "Miért idióta minden pasi??" kérdések! Nőj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!