Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen intézkedéseket vezetnétek be, hogy a mai elkanászodott (ri*i) nőket féken tartsuk?
Régen, alig volt válás, nagyszüleink korában egy nő az URA mellett volt a helye élete végéig. Manapság minden évben nő a válások száma és igen a nők kezdeményezik. Szakításokat is és a megcsalásokat is fiatalkorban a nők miatt van. Ha egy nőnél elmúlik a szerelem, akkor jön az hogy elmúlt és simán továbbáll, mert neki úgy jó önző módon.
Milyen megoldások lehetnének jók, hogy kordába tartsuk kicsit a mai női társadalmat.
Nem olvastam el az összes előttem szólót, mert szánalmas volt már az első oldal...megkövezés...édesistenem...plíííz...
Arra nem gondol a sok nő ellenes, csalódott "férfi" (mert aki így gondolkozik az közel sem az) hogy ha egy nő megcsal egy férfit az általában nincs véletlenül? Valószínű valamit nem kap meg a kapcsolatban így mást keres...Persze vannak rbancok is, akik szeretik a fszt, ezt nem kétséges...De a legtöbb nő azért lép félre mert valami hiányzik: legyen az törődés, szeretet, bizalom...vagy éppenséggel kevés a szex és még ezer egy dolog...
És azért titeket sem felejtsünk ki ebből, drága "férfiak"...ti sem a hűségetekről vagytok híresek (persze itt is van kivétel)...akkor titeket hogyan tartsunk kordában? Hogy a mondjuk a 20. strigula után már ne legyen több a falon?? Na, akkor én meg erre a kérdésre várom a válasz...?!
Egy szó mint száz, ti sem vagytok különbek. Nem kell magatokból kiindulni és a másik nemre mutogatni...gondoljátok át hogy akik megcsalja/ta a bnőjét miért tette és utána kövezzetek...
Ahhoz hogy egy kapcsolat sinen legyen, kellenek az alapvető "elvárások" (bizalom, szeretet, stb.) és kompromisszumok és láss csodát már nincs is megcsalás. Én 6 éve vagyok kapcsolatban, de egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy megcsaljam, hisz NINCS rá okom...
Ennyi. Lehet kövezni....
"De nem csak a ribikre van igény."
Akinek nem arra van igénye, nyilván nem azzal fog összeállni.:))
Ne legyünk már mentesek mindennemű logikától.
tegnap 01:04
Ilyen értelmi szinttel csak hányást érdemel! Mellesleg te sem lehetsz különb ha ennyire nem esik le a primitív gyűlölet ami a szavaiból árad! Gratulálok! Anyád büszke lehet rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!