Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen intézkedéseket vezetnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen intézkedéseket vezetnétek be, hogy a mai elkanászodott (ri*i) nőket féken tartsuk?

Figyelt kérdés

Régen, alig volt válás, nagyszüleink korában egy nő az URA mellett volt a helye élete végéig. Manapság minden évben nő a válások száma és igen a nők kezdeményezik. Szakításokat is és a megcsalásokat is fiatalkorban a nők miatt van. Ha egy nőnél elmúlik a szerelem, akkor jön az hogy elmúlt és simán továbbáll, mert neki úgy jó önző módon.

Milyen megoldások lehetnének jók, hogy kordába tartsuk kicsit a mai női társadalmat.

2013. jún. 19. 23:12
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
95%

Nem olvastam el az összes előttem szólót, mert szánalmas volt már az első oldal...megkövezés...édesistenem...plíííz...

Arra nem gondol a sok nő ellenes, csalódott "férfi" (mert aki így gondolkozik az közel sem az) hogy ha egy nő megcsal egy férfit az általában nincs véletlenül? Valószínű valamit nem kap meg a kapcsolatban így mást keres...Persze vannak rbancok is, akik szeretik a fszt, ezt nem kétséges...De a legtöbb nő azért lép félre mert valami hiányzik: legyen az törődés, szeretet, bizalom...vagy éppenséggel kevés a szex és még ezer egy dolog...

És azért titeket sem felejtsünk ki ebből, drága "férfiak"...ti sem a hűségetekről vagytok híresek (persze itt is van kivétel)...akkor titeket hogyan tartsunk kordában? Hogy a mondjuk a 20. strigula után már ne legyen több a falon?? Na, akkor én meg erre a kérdésre várom a válasz...?!

Egy szó mint száz, ti sem vagytok különbek. Nem kell magatokból kiindulni és a másik nemre mutogatni...gondoljátok át hogy akik megcsalja/ta a bnőjét miért tette és utána kövezzetek...

Ahhoz hogy egy kapcsolat sinen legyen, kellenek az alapvető "elvárások" (bizalom, szeretet, stb.) és kompromisszumok és láss csodát már nincs is megcsalás. Én 6 éve vagyok kapcsolatban, de egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy megcsaljam, hisz NINCS rá okom...

Ennyi. Lehet kövezni....

2013. jún. 20. 08:53
 52/54 anonim ***** válasza:
88%
Nőgyűlölet és általánosítás. Az emberiség egyik legnagyobb hibája, hogy többnek hiszi magát, mint ami, mert ha belegondolsz, mi is az állatvilág részei vagyunk, de azt, hogy felemelkedtünk igen csak önző mód kezeljük, 'az egész világ a miénk'... persze s közbe mindent tönkreteszünk. Ez egyénre levetítve és erre a kérdésre kifejtve is megjelenik. Ha az egyik fél férf/nő ugyanilyen önző mód viselkedik az tönkreteszi a házasságot. A szeretet nem más, mint önátadás, önfeláldozás stb... de mi van most? Sírás, panaszkodás, önérvényesítés nekem ez kell, nekem ez se jó... de jó lenne nem elfelejteni, hogy egy családba már gyerekek is vannak jó esetben, és amíg nőutálat van és hibáztatás és a gyerekek ezen nőnek fel, mit vársz milyen összképük legyen? Nálunk gyerekkorom óta apa szidta anyját, féltékenykedett, hogy megcsalja szerinte az összes nő ribanc, közbe meg apa csalta anyát, elváltak anyu döntött, egy éve ő azóta is egyedül van, apa meg halom számra nőzik. -mert neki erre van szüksége. Persze lehetne más példát is mondani, ezért nem kéne általánosítani. Minden eset egyedi, de mindbe ott van az önzőség problémája. Különben meg a gyengék segítése, akik nagyarányban magatehetetlenek, fogyatékosok stb... ez erkölcsi kérdés. -de az, hogy valaki igénytelen, nem ad magára és nem kell senkinek, ezen lehetne változtatni, és nem hinném hogy az állam vagy törvényhozás feladata legyen, hogy mindenkinek párt találjon. A te boldogságodért te vagy a felelős, ha meg van párod, akkor ez a felelősség megoszlik... és amíg másokat hibáztat valaki, s nem képes önmagába nézni, addig egyszerűen csak önző.
2013. jún. 20. 09:51
 53/54 anonim ***** válasza:

"De nem csak a ribikre van igény."

Akinek nem arra van igénye, nyilván nem azzal fog összeállni.:))

Ne legyünk már mentesek mindennemű logikától.

2013. jún. 21. 09:22
 54/54 anonim ***** válasza:

tegnap 01:04

Ilyen értelmi szinttel csak hányást érdemel! Mellesleg te sem lehetsz különb ha ennyire nem esik le a primitív gyűlölet ami a szavaiból árad! Gratulálok! Anyád büszke lehet rád!

2013. jún. 21. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!