Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen intézkedéseket vezetnétek be, hogy a mai elkanászodott (ri*i) nőket féken tartsuk?
Régen, alig volt válás, nagyszüleink korában egy nő az URA mellett volt a helye élete végéig. Manapság minden évben nő a válások száma és igen a nők kezdeményezik. Szakításokat is és a megcsalásokat is fiatalkorban a nők miatt van. Ha egy nőnél elmúlik a szerelem, akkor jön az hogy elmúlt és simán továbbáll, mert neki úgy jó önző módon.
Milyen megoldások lehetnének jók, hogy kordába tartsuk kicsit a mai női társadalmat.
"akkor mért van napi 23420 darab "22 éves szűz vagyok, nagyon ciki?" meg "pattanásos 45 kilós nyüzüge kocka vagyok, hol találok olyan csajt, aki értékeli, hogy van egy 80as paladinom?" jellegű kérdés?"
Azért van mert sok a ribi. És miért sok a ribi? Azt az előző válaszolok felsorolták (média stb)
Érdekes.. Régen miért volt kevesebb a válások száma? Nagypapám de a testvérei is, hát mostani szemmel nézve genetikai hulladékok voltak és jééé mégis megszerették nők, nagymamám is nagyon szép nő volt és 50 évig együtt volt nagypapámmal, és testvéreivel ugyanez volt Miért? mert nem volt ennyi ribi és média.
Az intelligenciás dologra annyit, hogy nem nekem savanyú a szőlő.
A másik hozzászólásodra reagálva pedig, nagyapáink korában teljesen más megítélés alá estek a dolgok, ha 20 évesen egy lány/nő nem volt férjezett, akkor vénlánynak gúnyolták, most az a fura, ha valaki 20 évesen férjezett. A ribis dolog megint hülyeség, ugyanis régen pl. sokan megvagdosták a kezüket, hogy véres legyen a nászéjszakán a lepedő, mert meg lettek volna szólva, hogy nem szüzek. Hidd el akkor is dugtak az emberek jobbra-balra, csak nem a Peaches n Cream melletti kapualjban, hanem a szénaboglya tövében az aratóbál után. A média dologban van némi ráció, de kissé sarkítasz, "a ribik miatt van válás", olyat még nem láttál, hogy egy meghízott, vagy szopni nem hajlandó feleséget lecserél egy középkorú férfi egy huszonévesre?
Nő vagyok,és igen ,sajnos hellyel közzel igazad van.A sok büdös,számító,magamutogató,kígyó,pénzéhes ku rva miatt van ez.A legtöbb átgázol mindenen,egoista,önértékelési problémákkal küzd,önző és irígy.Nincs is nagyon barátnőm,mert ha nem fűzi érdek,hát odébállnak.Barátnak is csapodárak.Csalódtam már párban,mint"barátban", nem egy szállt rá a páromra.Vagyis próbált.
A férfiakba azt látom, hogy nagyon puhányak és gyengék,és manipulálhatók. Ezért szopják be a külcsínyt és könnyű őket megvezetni.
Uh. amit tenni kéne, felnyitni a pasik szemét. Mind amikor nem veszik észre,hogy egy rossz kapcsiban vannak manipulálva,elkényelmesedve.Mind amikor egy megszokott,kissé ellaposodott házasságból próbálja kicsábítani egy r ibanc.
Persze mindkét oldalon tisztelet a csekély számú kivételnek.
És persze az ember vére piros,tehát minden oldalon megtalálhatók az előbb leírtak.
És már azért nem az URUNK,mert mi is családfenntartók vagyunk,nem eltartottak.ÉS ha ÚR,akkor viselkedjen Úrként,s akkor talán talál urinőt ;)
"Uh. amit tenni kéne, felnyitni a pasik szemét."
Az enyém nyitva van, és baromira fáj amit látok. Jó lenne -30 IQ, vagy esetleg visszamenni az időben és a másik bogyót bevenni.
" A hozzád hasonló tudatlan nőgyűlölő sz@rházi gyökereket kéne féken tartani!!!"
Majd amikor hányás helyett emberi beszéd jön ki a szádon, akkor kritizálhatod a kérdezőt, mert lehet, hogy nőgyűlölő de ezerszer kultúráltabb ember, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!