Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen intézkedéseket vezetnétek be, hogy a mai elkanászodott (ri*i) nőket féken tartsuk?
Régen, alig volt válás, nagyszüleink korában egy nő az URA mellett volt a helye élete végéig. Manapság minden évben nő a válások száma és igen a nők kezdeményezik. Szakításokat is és a megcsalásokat is fiatalkorban a nők miatt van. Ha egy nőnél elmúlik a szerelem, akkor jön az hogy elmúlt és simán továbbáll, mert neki úgy jó önző módon.
Milyen megoldások lehetnének jók, hogy kordába tartsuk kicsit a mai női társadalmat.
A média is lehet hibás, de a szülő feladata megnevelni a gyerekét. De sokszor az a szülő sem egy szentlélek, akinek példaképpé kéne válnia a gyereknek.
Amúgy meg a kérdezőnek: kicsit visszafoghatnál a saját nemed ajnározásából. Az embereknek magukba is nézniük kell kicsit, mielőtt másokra mutogatnak.
nem lehet
az élet ilyen, meg kell felelned ennek meg annak, és aztán rájösz milyen kereteken belül lehetsz boldog, de azt nem mondta senki, hogy kivételt nem találsz.. csak krvasokáig keresheted :)))
Szerintem a következőket kellene tenni:
1. Abortusz betiltása (kivétel súlyosan fogyatékos magzat, és nemi erőszak), így éreznék, hogy a tetteiknek van következménye.
2. Bölcsész, közgazdász, jogász szakok ponthatárainak az egekbe emelése, egyetemre igenis csak az járjon aki értelmes, és ne az, aki tud seggelni. Eredmény nőstények száma drasztikusan csökken az egyetemeken -->diplomás egoista pic.ák számának csökkenése.
3. Celeb idióták nyilvános kivégzése
4. RTL Klub, TV2 betiltása vezetőik nyilvános kivégzése
Jó, akkor tegyük fel, h a válást betiltjuk. Milyen intézkedéseket kellene bevezetni a férfiak megregulázására, h a nők képesek legyenek őket elviselni egy életen át? Talán azért kezdeményezik a nők a válást, mert elegük lesz abból h dolgoznak és még a háztartás is rajuk marad amíg kedves férjük-uruk a tv előtt vakargatja a seggét és sört vedel, vagy a kocsmában a haverokkal fűzögetik a csajokat.
A ribiségről meg annyit, hogy neked biztos azért nem tetszik a jelenség, mert nincs részed a jóban:-) Érdekes még egy férfit sem hallottam panaszkodni soha hogy "jaj nekem, tegnap este már megint egy újabb tinikurv@t kellett istenesen megb@sznom a diszkó mögött, de szar az élet!"
"Jó, akkor tegyük fel, h a válást betiltjuk."
A válást betiltani baromság. Idővel kihűlhet a legjobb kapcsolat is.
"A ribiségről meg annyit, hogy neked biztos azért nem tetszik a jelenség, mert nincs részed a jóban:-) Érdekes még egy férfit sem hallottam panaszkodni soha hogy "jaj nekem, tegnap este már megint egy újabb tinikurv@t kellett istenesen megb@sznom a diszkó mögött, de szar az élet!"
Tudod vannak olyan férfiak, akiknek, érzelmek kellenek, szeretet kell, igazi nő kell, nem pedig egy lyuk. A legtöbb nő ma semmi más csak egy mászkáló nemiszerv. Szeretetet képtelenek adni.
"A ribiségről meg annyit, hogy neked biztos azért nem tetszik a jelenség, mert nincs részed a jóban:-) Érdekes még egy férfit sem hallottam panaszkodni soha hogy "jaj nekem, tegnap este már megint egy újabb tinikurv@t kellett istenesen megb@sznom a diszkó mögött, de szar az élet!"
Pontosan, az előbb felsorolt okok miatt nőnek a ribik száma, így növeljük azt az igazságtalanságot, hogy az erősebb, helyesebb genetikailag jobb egyed jobban jár. A genetikai szabályozások pedig pont ezek ellen vannak. (etika!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!