Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen intézkedéseket vezetnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen intézkedéseket vezetnétek be, hogy a mai elkanászodott (ri*i) nőket féken tartsuk?

Figyelt kérdés

Régen, alig volt válás, nagyszüleink korában egy nő az URA mellett volt a helye élete végéig. Manapság minden évben nő a válások száma és igen a nők kezdeményezik. Szakításokat is és a megcsalásokat is fiatalkorban a nők miatt van. Ha egy nőnél elmúlik a szerelem, akkor jön az hogy elmúlt és simán továbbáll, mert neki úgy jó önző módon.

Milyen megoldások lehetnének jók, hogy kordába tartsuk kicsit a mai női társadalmat.

2013. jún. 19. 23:12
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

[link]

itt a videód ezt találtam most.

amúgy esély egyenlőség van ott!! már már Eu. mert a végén egy palit is kivégeznek, igaz ő gyilkos volt.:D

2013. jún. 19. 23:53
 32/54 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi evolúióban soha nem a testi erő, hanem az intelligencia volt a mérvadó.

Ez ellen megy most a média az ostoba kigyúrt bunkók piedesztálra emelésével.

2013. jún. 19. 23:54
 33/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező meg a 33-as válaszadó, ti miről beszéltek? Milyen igazságtalanság? Az erősebb egyed eltiporja, felfalja a gyengét, ez mindig is így volt, az állatvilágban is így működik, az erősebb kutya b#szik, ahogy mondani szokás. Arról meg nem mi tehetünk kérdező, hogy a gyengébbek közé tartozol, és így nem jut neked nő, de attól még nem kéne itt acsarkodnod ellenük.

Attól még, hogy a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!

2013. jún. 19. 23:59
 34/54 A kérdező kommentje:

34-es

Modern társadalmunk épp ez ellen van ha nem vennéd észre. Genetikai törvények, etika, jogszabályok, hogy ha valaki gyengébb az ne falja fel az erősebb. Mert nem állatvilágban vagyunk, hanem civilizált társadalomban.

2013. jún. 20. 00:02
 35/54 A kérdező kommentje:

34-es

Akkor mi a fenének akadálymentesítünk a genetikailag gyengébb tolószékes nyitott gerincű ember gyengébb maradjon otthon, ne közlekedjen sehol

2013. jún. 20. 00:05
 36/54 anonim ***** válasza:

Igen, az erősebb kutya b.szik, csak mi nem kutyák vagyunk! Bár sokan annak hiszik magukat.

Ha én gyenge vagyok, de okos, akkor sok erős, de butát csőbe tudok ám húzni. Tudom, az erős és okos lenne a legjobb na és ha érzései is vannak mellette az talán még jobb. Nem sok, de ilyen férfi is létezik, Kettőt is ismerek. Én nem vagyok fizikailag erős... de ennek oka van.

2013. jún. 20. 00:08
 37/54 anonim ***** válasza:
Hallod ne keverd már össze légy olyan kedves a szezont a f#szommal, az akadálymentesítésnek semmi köze ahhoz, hogy ha szarul nézel ki, vagy nincs domináns kisugárzásod, akkor nem jutsz nőhöz dologhoz. A fogyatékosokkal, homokosokkal sokkal elnézőbb a társadalom ez tény, de ha szerinted a gyengébb segítése a cél és ezt akarja elérni a társadalom, akkor mért van napi 23420 darab "22 éves szűz vagyok, nagyon ciki?" meg "pattanásos 45 kilós nyüzüge kocka vagyok, hol találok olyan csajt, aki értékeli, hogy van egy 80as paladinom?" jellegű kérdés? Azért mert ugyanúgy, a szarul kinéző, gyenge embereket, legyen az nő vagy férfi a társadalom kinézi.
2013. jún. 20. 00:10
 38/54 A kérdező kommentje:

Sőt tolószékes gyengébb, faljuk fel verjük meg vegyük el a pénzét, mert a erősebb kutya eltiporja a gyengét.

Amúgy látom az intelligenciád is egy csimpánzzal egyenlő.

2013. jún. 20. 00:10
 39/54 anonim ***** válasza:
61%

"Az erősebb egyed eltiporja, felfalja a gyengét, ez mindig is így volt, az állatvilágban is így működik, az erősebb kutya b#szik, ahogy mondani szokás."

Igen. Az állatok esetében ez így van. De az ember esetében az intelligensebb ember baszik, volt érvényben. Ezért vagyunk mi a föld urai, és nem a fizikailag sokkal erősebb medvék például. Az intelligenciánknak köszönhetően voltunk képesek vadászni. Az erős de buta vadász meghalt. Az értelmes tovább élt. Ezért vagyunk mi a legintelligensebb faj a bolygón. Ráadásul, a ma divatos csirketápos izmok, bármi értelmes fizikai munkára teljesen és tökéletesen használhatatlanok. Vadászatra ahol pedig gyorsnak, rugalmasnak, és jó állóképességűnek kell lenni végkép. Ezek a lufisz@rok egy dologra jók hülyéknek, villogni.

2013. jún. 20. 00:16
 40/54 anonim ***** válasza:

hát kedves kérdező! cáfolom a fent leírtakat, kettőnk közül ő volt az önző és mindenben, ezek után sem csaltam meg, azt csinált amit akart, szóval nem mindenkire igaz, mivel én szerettem ő nem hitte el, hogy megtettem a lépést és ki is mondtam vége

mind a két oldalon biztosan vannak megcsalások, ez az élet N

2013. jún. 20. 00:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!