Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez a hülye félelmem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a hülye félelmem?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel nagyon jóba voltam ...

Egy nap irta hogy többet kezd érezni mint barátság. Én ott teljesen bepánikoltam elkezdett pörögni bennem az hogy szeretem a lányt de mintha csak a tesóm lenne ráadásul rettegek tőle hogy elveszítem. A legnagyobb félelmem viszont az volt hogyha igent mondok és bevonom az életembe azzal tönkre tenném idegileg (ez most komoly kérdés nem fake) sokat "depizek" öngyilkos gondolatok ilyesmik A múltban olyan dolgok történtek. Az lett a vége a beszélgetésünknek hogy elutasítottam tudom hogy egy idióta barom vagyok de csak azért tettem mert nem akarom tönkre tenni senki életét ... Azóta viszont akárhányszor beszélek vele neten általában a sírás kerülget és legszívesebben felkötném magam szégyenemben

2013. jún. 19. 17:54
1 2
 11/16 anonim válasza:
nem biztos, hogy gyógyszereznének, de ha mégis, hidd el hogy nem így éreznéd magad, én már csak tudom. segítene rengeteget, bár a gyógyszerek mellékhatásai is tönkre tudnak tenni
2013. jún. 19. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Próbálj meg őszintén beszélni vele, mondd el ezeket de ne ostorozd magad, a pesszimista ember nem vonzó.
2013. jún. 19. 18:21
 13/16 A kérdező kommentje:
ő igazából én régóta megbékéltem vele hogy nem lesz senkim mindig igy gondolkodtam: "jobb ha nem fog meg magának senki se mert csak tönkre tenném az életét " ha jön valaki elhajtom. Nem akarok senkit se lerántani magammal. Csak azt szeretném hogy véget érjen az egész
2013. jún. 19. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Magadat húzod le, nem veszed észre? Ne sajnáltasd magad, hanem cselekedj!
2013. jún. 19. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Amit 13-as ként írtál azt szépen elmondod neki is. Könnyebb a bajban, ha nem vagy egyedül, nekem elhihetdd.
2013. jún. 19. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

A csaj nem gyógyít meg, csak megbetegíted őt. Nem unott vagy hanem lelki beteg. Erre valók a pszichológusok. Ha magad miatt nem akkor legalább őmiatta menj el egyhez!

A csaj az értéket látja benned te a hibákat. Vagy magára akarja vállalni megmentő szerepét de ez csak őt is megbetegíti.

Mindenképp fordulj szakemberhez!!!

Magától semmi sem lesz jobb!

[link]

Jobb oldali oszlop.

Nagyon tanulságos.

A lányt így is, úgy is elveszíted ha nem teszel valamit!!!

30F

2013. jún. 19. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!