Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a hülye félelmem?
Volt egy lány akivel nagyon jóba voltam ...
Egy nap irta hogy többet kezd érezni mint barátság. Én ott teljesen bepánikoltam elkezdett pörögni bennem az hogy szeretem a lányt de mintha csak a tesóm lenne ráadásul rettegek tőle hogy elveszítem. A legnagyobb félelmem viszont az volt hogyha igent mondok és bevonom az életembe azzal tönkre tenném idegileg (ez most komoly kérdés nem fake) sokat "depizek" öngyilkos gondolatok ilyesmik A múltban olyan dolgok történtek. Az lett a vége a beszélgetésünknek hogy elutasítottam tudom hogy egy idióta barom vagyok de csak azért tettem mert nem akarom tönkre tenni senki életét ... Azóta viszont akárhányszor beszélek vele neten általában a sírás kerülget és legszívesebben felkötném magam szégyenemben
A csaj nem gyógyít meg, csak megbetegíted őt. Nem unott vagy hanem lelki beteg. Erre valók a pszichológusok. Ha magad miatt nem akkor legalább őmiatta menj el egyhez!
A csaj az értéket látja benned te a hibákat. Vagy magára akarja vállalni megmentő szerepét de ez csak őt is megbetegíti.
Mindenképp fordulj szakemberhez!!!
Magától semmi sem lesz jobb!
Jobb oldali oszlop.
Nagyon tanulságos.
A lányt így is, úgy is elveszíted ha nem teszel valamit!!!
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!