Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye voltam, belementem. Volt már így más is?
"közben most pont úgy látom, hogy még mindig tetszem neki, és talán kellenék is"
Ja, szexre. Gondolom ha egyszer megcsalta a párját, akkor máskor se esne nehezére, tehát még szívesen dugna veled ha tehetné.
gerinctelen.
hirtelen ennyi jutott eszembe.
Azt mondod, már nem semmit sem akarsz tőle, akkor ne is foglalkozz vele. :) Az, hogy ennyire frusztrál a jelenléte, meg az, hogy hogyan néz rád, nekem nem azt sugallja, hogy túl vagy rajta...
Lehet segítene, ha meginnátok egy kávét valahol együtt és kicsit átbeszélnétek a múltat és a jelent, hogy helyére kerüljenek a dolgok és ne görcsölj ennyit rajta. :)
Nekem is volt már hasonló esetem, és mi barátok maradtunk. Igaz, azóta mind a kettőnk párkapcsolatának vége is lett, de most mind a kettőnknek van is új. De még mindig találkozunk, közös a társaságunk, nincs semmi feszültség köztünk, ami volt elmúlt és egyszerűen barátok vagyunk. :)
Minek irtad ide ezt a kerdest?:D nem riba*coznak le eleget?:DDDD nekem is rossz a szitum,le sem irom, mert jonnne a haszontalan riherongyozas, pedig marhara fogalmuk sincs mi miert tortenik....
Miert hagytatok abba?
Gondolom ezt egy baromi erkölcsös és tökéletes ember írta.
Nem vagyok sem egyik, sem másik. Az előzményeket nem tudod, úgyhogy ne is fikázz. A páromat meg hagyd ki belőle.
eltaláltad (taps)a hülyéknek is van szerencséje, nem igaz ?:D
te pedig az vagy aminek hívtalak,nem számít mit gondolsz.
Egy férfi ezért kiba*szott volna az ablakon minimum ....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!