Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez a hülye félelmem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a hülye félelmem?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel nagyon jóba voltam ...

Egy nap irta hogy többet kezd érezni mint barátság. Én ott teljesen bepánikoltam elkezdett pörögni bennem az hogy szeretem a lányt de mintha csak a tesóm lenne ráadásul rettegek tőle hogy elveszítem. A legnagyobb félelmem viszont az volt hogyha igent mondok és bevonom az életembe azzal tönkre tenném idegileg (ez most komoly kérdés nem fake) sokat "depizek" öngyilkos gondolatok ilyesmik A múltban olyan dolgok történtek. Az lett a vége a beszélgetésünknek hogy elutasítottam tudom hogy egy idióta barom vagyok de csak azért tettem mert nem akarom tönkre tenni senki életét ... Azóta viszont akárhányszor beszélek vele neten általában a sírás kerülget és legszívesebben felkötném magam szégyenemben

2013. jún. 19. 17:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az ifjú Kurt Cobain
2013. jún. 19. 17:57
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Pedig nyugodtan össze jöhetsz vele, hidd el, egy barátnő kitud gyógyítani a depresszióból.
2013. jún. 19. 17:57
 3/16 anonim ***** válasza:
Ki kell gyógyulnod a depiből és öngyilkos gondolatokból. A lelki egészség majd meghozza a normális kapcsolatokat is.
2013. jún. 19. 17:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy olyan dolgok történtek amiket nem bírok feldolgozni .... többségére vissza se akarok gondolni de fél év alatt vesztettem el mindent ami jelentett valamit az életemben ... És ezeken nem tudom túltenni magam Sulival kapcsolatban Kedvencemet elaltatták jobban szerettem mint az életemet ...
2013. jún. 19. 18:02
 5/16 anonim ***** válasza:
Keress fel egy segítőt, de ne az iskolapszichológust.
2013. jún. 19. 18:03
 6/16 A kérdező kommentje:

hát azt nem kell me kirúgtak a suliból...

de nem érek el vele semmit ...Ha gyógyszereznének akkor is igy érezném magam

2013. jún. 19. 18:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Jaj, nehogy már. az igazi segítőn egy pszichoterapeutát értettem, nehogy engedd, hogy gyógyszerezzenek!
2013. jún. 19. 18:13
 8/16 A kérdező kommentje:

Semmit se érne amugyse...

Amugymeg nem tudom mit tudnának kezdeni vele...

elkeseredett, életunt vagyok és utálom magam ...

2013. jún. 19. 18:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akik ezt tanulták, hogy hogyan kell ezen segíteni. :D Nem vagy egyedül a problémával
2013. jún. 19. 18:17
 10/16 A kérdező kommentje:
De miért kezdett el érezni többet az a lány nem értem ... nem vagyok jó pasi hülye vagyok mindenhez ... Mi a fenét látott bennem amikor mondta hogy többet érzek már mint barátság ... kiakadtam nem tudtam mit tegyek
2013. jún. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!