Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hülye szitu, ez szerelem?
Megismertem valakit a neten. Jóideje beszélgettünk már de nem tudtuk hogy tetszünk egymásnak. Végül egyikünk bevallotta, aztán a másik is. Képen láttuk csak egymást eddig... együtt vagyunk.
Nos ott tartok, hogy az se érdekelne ha csúnyácska lenne, vagy kövér, vagy sovány, vagy magas, alacsony, nem érdekel, imádom, szeretem, vele akarok lenni, és ölelni akarom és vigyázni rá és csomó mindent megadni neki az életben amit szeretne, és boldoggá tenni...
Szerintetek szerelem?
Nagyon erős kötődést érzek iránta, vele is álmodom... A gond annyi, hogy van közöttünk 10.000 km.
"együtt vagyunk"
És milyen megfogni a kezét? Jól csókol?
Olyasmi szerintem :)
De kérj képet,meg beszéljetek webcamon keresztül is,mert a lehet,hogy igazából nem is az aki.
"imádom, szeretem, vele akarok lenni, és ölelni akarom és vigyázni rá és csomó mindent megadni neki az életben amit szeretne, és boldoggá tenni... "
Itt a válasz, ez kérlek szépen, szerelem:)
A legjobb lányba sikerült beleszeretnem, igaz? :D Egyébként pont mikor már azt mondtam hogy egy büdös paraszt agglegény maradok (barátnőm 1 hónapja dobott ki, másik srácért).
Na de mindegy, imádom őt. És hát én 23 vagyok, sajnos nem egyetemista, úgyhogy az a dolog kizárva... :( Marad a gyűjtögetés.
Ő meg 17 egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!