Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirol? Tobbi ⇩
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel.most kezdtem el jarni... Mirol beszelgessek vele amikor talalkozunk a suliban.??2013. jún. 3. 18:33
2/10 anonim válasza:
Húúú, hogy írsz ilyen lefelé mutató nyilat? :D
4/10 anonim válasza:
Hogyvagyunkma: karaktertáblát böngészd ;)
Kérdező: Törökország frankó téma ;)
5/10 anonim válasza:
Sztem ctrl+c ctrl+v-vel csinálta... ⇩
6/10 anonim válasza:
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
minden féléről
8/10 A kérdező kommentje:
⇦⇧⇨⇩ emoji keyboard.ツ
2013. jún. 3. 18:42
9/10 anonim válasza:
jó a nyíl, de jó lenne a látóköröd szélesítenéd, mert ez kevés lesz a csevejhez
sajnos a beszélgetéshez sok minden kell, szókincs is
nem értelek én se kérdezem meg miről dumáljak egy sráccal, amúgy beszélgetésre nem lehet felkészülni, két emberen múlik v. megy csipöböl v. nem, ez nem tanítható, max. gyakorolható N
10/10 anonim válasza:
pl erről:
Te is láttad a Barátok közt be, ahogyan Zsolt megverte Zsófit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!