Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reszegseg miatt lehetett? Tobbi lent
Van egy fiu ,akit ismerek mar 4 eve kb,amikor megismertem ossze akart velem jonni,mindennap kint voltunk ,szorakoztunk,de nem tortent kozottunk semmi,azt,hogy ossze akart jonni velem is ugy tudtam meg h elmondta a baratnomnek. Majd nem jartunk ki es nem is beszeltunk,igy hirtelen "elszakadtunk" egymastol.m Csak koszontunk az utcan.
Masfel eve ujra kijarunk ,nem olyan surun mivel baratom van,de amikor kint vagyunk es sorozunk peldaul olyan szokatlan gesztusokat tesz.
Nemreg tortent h egyutt buliztunk,nagyon kozel voltunk egymashoz,mar szinte simogatta a labaim,furan erezztem magam,mintha vibralna koztunk valami es mindig ugy jott ki a lepes h 2 cm volt a szank kozott de en nem akartam megcsokolnii igy mindig forditottam el a fejem de mindig mintha direkt azt akarta volna h kozel keruljunk es csokolozzunk,aztan nemtudom hogy alakult,de elcsattant egy sima csok,mire folyatodott volna eszbe kapta h ezt nem lehet.
De kesobb durvult a helyzet,annyira kozel buliztunk egymashoz h ereztem hogyan veszi a mely levegoket es gyorsan ver a szive(de ez mindegyis,nem fontos) kesobb meg a rovidnacim ala probalta becsusztatni a kezet es akarhogyan vettem el mindig tette vissza ,ahol erte,kirancigaltam a sszobabol es mondtam h nem helyes ez errre meg azt valaszolta h nem lat senki. Aztan mintha o is rajott volna szabatkozott es mondta h regota tetszem neki de nem csinalhatunk semmiit mert lelkiiismeret furdalasa van mert baaratom vaan.
Es bulizas kozben a hatam vagy karom puszilta neha.
Es vegul csak annyit,h pialtunk mindketten,de annyira nem voltunk reszegek mivel megtudtuk beszelni h ami tortent,az az aprosag is kettonk kozott marad,es ha annyira komasak lettunk volna szerintem ilyen temarol nem lehetett volna beszelni normalisan. Mit gondoltok? Komoly valaszokatlegyszi!:)
Tudod, apám is részegen mondta el anyámnak amikor 4 éves voltam, hogy megcsalta egy másik nővel.. :) 10 éve volt ez.
Ilyenkor őszinte az ember, és kijön belőle, amit szeretne mondani. Ha érzelmeket táplál(t) irántad, természetes, hogy ezt teszi, sajnos. :\ Én is meg lennék bolondulva...
Kellemetlen lehetett anyukadnak megtudni..Sajnalom.
De itt az a gaz,h abban a pillanatban visszakellett enis fognom magam..nemtudom miert,talan a pia beszelt belolem de legszivesebben vadul csokolozta volna vele akkor. Tudom h gaz vagyok..de utolag orulok h nem tortent komolyabb..
Nem akarok semmit tole,nem valasztok,nekem a baratom kell.
Csak furcsa erzes volt akkor,nem tudom mi folyik benne de jobb ha nem is tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!