Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Mit tudtok ajánlani távkapcsolathoz? A barátom 400km-re lakik és egy határ választ el minket.
Figyelt kérdés
Kérjek ne írjátok, hogy semmi értelme, mert én bízom benne, hogy van.Adjatok tippeket!!2013. jún. 3. 16:36
3/10 anonim válasza:
Miért ne lenne értelme? Hétvégéken tudnátok találkozni, ha megengedhetitek magatoknak az utazást. Aztán ott van még a skype, webcam, hogy lássátok is egymást. Nagyon fontos az ilyen kapcsolatoknál, hogy mindig a másik tudomására hozzátok, mennyire szeretitek egymást. Aztán ott vannak az apró meglepetések, amiket postán is feladhattok egymásnak, nem kell nagy dologra gondolni, egy kedves képes lap is hatalmas öröm tud lenni. Szurkolok nektek.
4/10 anonim válasza:
Azt mondod megbízol benne, akkor meg nincs gond...amíg félre nem kúr
5/10 rémuralom válasza:
Buszbérletet. Havi néhány utazás felett már jobban megéri, mint a jegy.
7/10 anonim válasza:
Szia!
Az én barátnőn annó 550-re lakott, középiskolát fejeztük, emiatt nehéz volt. Még ha egyetemisták lettünk volna..
Azóta kidobott, ő nem bírta a távkapcsolatot, nekem nem volt különösebb gondom ezzel, mert szerettem. Minket is határ választott el.
Vigyázzatok a netes beszélgetéssel, az én barátnőm msn-ezni akart mindig és ez baromi megszokottá vált, ráuntunk.
A skype működhetett volna szerintem, de azt nem akart... ?!
Igyekezzetek minél többet találkozni, szünetekben, nyáron, télen. Ha kibírjátok a távolság ellenére egymással, akkor nagyon erős kapcsolatotok lesz.:)
Ha valamiben tudok segíteni, kérdezz bátran
21f
8/10 anonim válasza:
És igen, aki írta a vibrit, annak igaza van, jó tud lenni, meg ha skypeoltok akkor még neked is izgató lehet. ;-)
9/10 A kérdező kommentje:
nem fog félrecsinálni, ugyanis mindketten keresztények vagyunk és kitartunk a hitünkben. :)
2013. jún. 3. 17:00
10/10 anonim válasza:
Hol lakik a barátod? Hétvégén nem jön haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!