Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni belemenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni belemenjek a barátság extrákkal kapcsolatba? L/14

Figyelt kérdés
nem akar járni velem mert fél hogy mindig aggodnia kéne miattam de ebbe belemenne.. mit csináljak? egyszer taltam vele és nagyon kedvelem de én többet szeretnék csak attol félek hogy ha ebbe belemegyek beleélem magam és beleszeretek.:// mit tegyek?
2013. jún. 17. 11:02
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
52%
utolsó, te egy értelmes mondatot nem tudtál összerakni...
2013. jún. 17. 20:22
 42/45 A kérdező kommentje:
senkinem tehet rola hogy te nem tudod értelmezni a mondatot
2013. jún. 17. 21:13
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem mennék bele, túl nagy lelki fájdalmat okoznál magadnak, és úgy látom, hogy egyébként is van neked éppen elég, ne akarj még többet. Ki fog használni, egy életre megalázod magad saját magad előtt. Javasolnám, h keress egy felnőttet, akiben megbízol és mondj el neki mindent. Ő majd fog tudni neked segíteni, tanácsot adni.
2013. jún. 18. 12:30
 44/45 A kérdező kommentje:
utolso Köszönöm a normális választ!
2013. jún. 18. 16:20
 45/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem jól alakult az életed... .

2022. nov. 28. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!