Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni belemenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni belemenjek a barátság extrákkal kapcsolatba? L/14

Figyelt kérdés
nem akar járni velem mert fél hogy mindig aggodnia kéne miattam de ebbe belemenne.. mit csináljak? egyszer taltam vele és nagyon kedvelem de én többet szeretnék csak attol félek hogy ha ebbe belemegyek beleélem magam és beleszeretek.:// mit tegyek?
2013. jún. 17. 11:02
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen? Eszednél vagy? GYEREK vagy!!
2013. jún. 17. 11:58
 22/45 A kérdező kommentje:
ez nem ribackodás szerintem.egy fiuval lennék és mondjuk azért kérdeztem a véleményeteket mert lehet hogy talán meggondolom magam
2013. jún. 17. 11:58
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
na.. gondold meg magad.. es ezen tobbet ne is kelljen agyalnod!!
2013. jún. 17. 12:14
 24/45 SevN ***** válasza:
100%

DE most nem ez a téma, h fű vagy vagdosás, ne oltsátok most ezért szegényt.

Azt hittem, h azért aggódik, mert van valakije és Te csak szerető lennél v iesmi. Barátság extrákkal kapcsolatban ott kéne lennie a barátságnak is sztem! De most ő láthatóan nem akar barátkozni, mert fél. Nem tud elfogadni, nem is akar. Nagyon vigyázz, mert sérülni fogsz, ha hagyod magad kihasználni.

2013. jún. 17. 12:16
 25/45 A kérdező kommentje:

oké köszönöm!!:)

20 kommentelőnek üzenem hogy látszodik 2 honapja vérvételen anyám észrevette és nagyot csalodott bennem és akkor mikor én 'drogoztam' akkor pont hogy nem volt mellettem senki:)

2013. jún. 17. 12:17
 26/45 anonim ***** válasza:
Drog?
2013. jún. 17. 12:53
 27/45 anonim ***** válasza:
46%
14 évesen, szex, drog, vagdosás, mi óriási problémád lehet, hogy ennyi idősen ilyeneket csinálj.. te jó isten...ilyen világban élünk?! Mikor én voltam 14 éves, otthon segítettem, ahol csak kellett, vigyáztam a testvérem kisbabájára, tanultam, ilyen dolgok meg eszembe se jutottak volna. Te kérdező meg szégyelld magad, menj el pszichiáterhez...anyád nem volt rád büszke, hát meg is értem, ha az én gyerekem tenne ilyeneket...nem is írom inkább nem akarok alpári lenni.
2013. jún. 17. 13:00
 28/45 A kérdező kommentje:
feltettem egy kérdést ..ha nem tudsz normális választ irni ne irj semmit.köszi.! nem ismered az életem nagyon nehéz nekem ebben a családban
2013. jún. 17. 13:03
 29/45 anonim ***** válasza:

szent fos

Enough the Gyakorikerdesek.hu for today

2013. jún. 17. 13:52
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

de am elhiszem hogy rossz lehet az életed de semmi sem ér meg annyit hogy drogozz, vagdosd magad, meg dugj bárkivel

Mondjuk az utóbbi még mindig nem olyan rossz mintha megölnéd magad...

2013. jún. 17. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!