Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdenél egy kapcsolatba, ha a barátaid lenéznék a választottad?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 22:04
3/15 anonim válasza:
írj konkrétat...
a kérdésed hasonlóképpen hangzik: megbsznál egy négert?
és egy néger nőt?
4/15 anonim válasza:
A szerelem elmúlik,de a barátság örökké tart.
5/15 anonim válasza:
Szerintem, aki lenézi azt, akit te tudnál/tudsz szeretni, azok nem az igazi barátaid...
mert ugye csak a tökéletes külsejű lányok és fiúk lehetnek párkapcsolatban igaz? aki már inkább csak átlagos az ássa el magát? ugyan már...
Ez a megkülönböztetés, meg lenézés puszta rosszindulatból van. Ha csak nincs tényleg vmi gáz a partnereddel, de azt a TE dolgod eldönteni.
6/15 anonim válasza:
Igen. Elvégre én szeretném a választottam és nem nekik kellene...
7/15 A kérdező kommentje:
És aki már megtette, annak mik a tapasztalatai?
2012. jan. 10. 22:11
9/15 anonim válasza:
Ha igaz barátok megértik és elfogadják a dontésedet még akkor is ha nem értenek vele egyet.Nem ok fognak vele járni hanem Te.Fordítva is kérdezhetnénk.Járnál olyannal akivel csak a baráti korod akar osszeboronálni de Neked nem jon be??
10/15 anonim válasza:
Számomra az ilyen emberek nem barátok. Ha valaki az én barátom, akkor fogadjon el úgy ahogy vagyok, és fogadja el a választottamat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!