Te milyen táskát, retikült hordasz? És miért választottad azt a fajtát, formát?
Nekem 2 táskám van, amiket általában hordok + egy övtáska. Egy Bob Marley-s oldaltáska, ami az Amsterdam Shop-ból van, de most sajnos nem találtam róla képet. A másiknak az alapja fekete, az oldalán egy nagy ezüst cannabis levél van, és még a sarkában is van egy pici cannabis levél. Ezt Amsterdamból hozta nekem tesóm. Az övtáskám egy pici, fehér Eastpak kopi. Általában ezeket szoktam hordani. Tudom, nem a legnőiesebb, de az én stílusomhoz tökéletes.
15/L
Sok táskám van, de mindegyik nőies. Van vagy 6 nagy táskám, a többi ilyen közepes méretű, na meg alkalmi és bulizós retikülök is. Ja meg most kaptam karácsonyra egy rózsaszín, converse táskát. Táska és cipőfüggő vagyok.
22/L
váll oldal táska, kényelmes, nem kell fogni és ha úgy van akkor is tudok mondjuk focizni is benne.. amúgy inkább a zsebembe pakolok..
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!