Hőillesztés vs. Felvarrás? Melyiket választottad/választanád/ajánlod?
Szia!
A hajfelvarrásról azt hallottam,hogy fáj.
Nekem november óta van hőillesztéses póthajam.
Eredeti,európai(mindenképp ilyen legyen,mert ugye ez az "igazi" haj)
3havonta kell cserélni,de Én még nem rakattam újra azóta(most fogok menni).
Szerintem ez igazinak tűnik,meg sokan mondták is.
felraktak kb 70-80 tincset,kiesett november óta 9(ami nem is látszik,és szerintem ez jó arány)
2 napig nagyon kényelmetlen volt aludni benne,de már megse kottyan.
Mosása,egyszerű,először féltem hozzáérni is,nehogy kiessen vagy ilyesmi,de ugyanúgy kell bánni Vele mintha a sajátod lenne.
Ha mindenképp póthajat szeretnél,ezt csak ajánlani tudom!
Meg a hőillesztésest sokkal feljebbről rakják fel,így hosszabb hajat kell venni,mintha hőillesztésest akarnál,mert azt ugye lentről kezdik.
Így ez olcsóbb is valamivel.
Sok szerencsét!!:)
alulrol negyedik sor első hőillesztéses szó=varrás csak bekavarodtam.
utolsó:)
Szia! Köszi a választ !! :)
Ezen az oldalon a hajfelvarrást elég olcsón csinálják ! Szerintetek?
Szia,első vagyok,Én meg nem vagyok fodrász,de Nekem meg nem egy ismerosom mondta h valamilyenszinten fáj.
Véleményt kért,ajánlást,Én adtam.
lehet h nem tartósabb,deszerintem igazibbnak tűnik,Nekem nagyon bejött
Szerintem azért fájt neki, mert nagyon feszesre fonták és tépték vele a hajat. A varrás tompa tűvel történik és csak a fonatba varrnak, de ha "félreszúrnak", akkor sem fájdalmas.
Amúgy a hőillesztéssel természetesebb hatás érhető el, a varrás pedig gyorsabb. Ha profi csinálja, akkor egyik sem fáj!
Azt mondja meg valaki nekem (pl fodrász:) legyen olyan kedves,hogy ha én minden nap hajat mosok,akkor is érdemes e a hajhosszabbítás. Nem lesz vele előbb gondom? (leesik stb)
Köszönöm a választ előre is. (arra nem kérek tanácsot köszönöm,hogy ne mossak hajat minden nap..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!