Melyiket választanád? Rövid egészséges haj, ami előnytelenül áll, vagy hosszú, ami jól áll, de a vége nagyon szét van roncsolódva?
Én is hajvágásra szavazok!!!
Egy jó fodrász meg tudja úgy vágni a hajad, hogy csak annyit, amennyit kell, és olyan frizurát hozzon ki belőle, ami még jól is áll(hat).
Legközelebb kímélő hajfestékkel fested, és úgy tudod növeszteni.
Bocs, harmadik vagyok megint. :)
Az talán kivitelezhető megoldás lenne, ha most egy darabig csak kímélő (bár drágább) festéket használsz, vagy csak színezőt (nem tudom, milyen a hajad, de szőkében is van ilyen), ritkábban fested, ha lehet, akkor CSAK a tövét.
Közben folyamatosan vágatsz belőle egy-két centit, amíg a száraz, töredezett részek eltűnnek.
Mellette persze hidratáló pakolások, ricinusolajos pakolás, és hajbalzsamozás ezerrel, hogy mentsd, ami menthető.
Hosszabb folyamat, mint egyszer levágatni, de ha nem áll jól, talán még mindig jobb. :)
Én azt mondom, hogy mindegy milyen, csak egészséges legyen. Hiába ragaszkodik valaki a hosszú hajához, ha az nem szép, és esetleg ápolatlan, igénytelen hatást kelt.
Tehát a vágás mellett szavazok, és utána jól gondold meg, mit teszel a hajaddal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!