Tetoválás. Miért pont azt választottad, amit?
Az előző biztos szép lehet.Nekem az első tetoválásom egy Hello Kitty volt.Több okból is ezt választottam.Szeretem a cicákat,a masnikat(masnis a füle)és a cuki dolgokat ez máig nem változott.
[link] Ilyen csak szívecske nélkül és piros a szoknyája és a masnija.A másik pedig egy masni a bokámon aminek a szára végig fut a lábfejemen.
Olyan,mint a nőnek az első két képen,csak az én masnim egy picit nagyobb és a szár végén rendes szívecskék lógnak nem ilyen hosszú nyújtott valami.
Első:
Nem gondolod, hogy harangvirág helyett jobb lett volna csak simán a három név kezdőbetűje? Vagy tényleg a harangvirág ennyire "te vagy"?
Második:
Tényleg ennyire szereted hello kitty-t? Nem nevetnek ki érte, ha meglátják rajtad? Az nem zavar, hogy kismillió másik lánynak van hello kitty-s tetoválása?
Első vagyok
Nem hiszem hogy elég lett volna a három kezdőbetű..
Azért a harangvirág mert a kedvenc virágom,és egész életemben elkísért a harangvirág.Apukám amíg élt mindig harangvirágot hozott nekem..Később amikor meghalt a testvéreim adnak harangvirágot..Magával a harangvirággal meg egy olyan ember jut eszembe aki felnevelt minket,aki férfi létére 3 lányt egészen pici koruk óta támogatott,segített,nevelt..Nem sok apa van aki ilyen odaadó mint ő volt..A tetoválásomnak jelentése van.Nem divatból csináltattam.sőt 36 éves voltam amikor elmentem egy szalonba..(de már több éve megvolt,hogy ezt szeretném)
Meg hát szép is..Ilyen tetoválással tuti nem találkozom mert nem tucat tetkó..
Az enyém a hobbimhoz kapcsolódik, és nem bántam meg.(bár még csak fél éve van, de nem is fogom)
Mi ez a nagy ellenszenv a tetoválásokkal?(vagy csak én érzem rosszul?)
A csillag, pillangó, nonfig, stb...szerintem is gáz, de amit írt az első az egyedi és szép lehet.
Neeem, nincsen ellenszenv a tetkót iránt. Csak gondolkodtam mostanában tetováláson, de valahogy semmit sem szeretek olyan mértékben, hogy azt magamra tetováltassam.
Az első válaszoló tetoválása tényleg egyedi, de a második válaszoló tetkójával nem vagyok annyira kibékülve. Szerintem Hellot Kitty nagyon elterjedt és tényleg minden második lánylak van ilyen. Az én egyik régebbi sulimban 3 lánynak is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!