Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválás. Miért pont azt...

Tetoválás. Miért pont azt választottad, amit?

Figyelt kérdés
Akiknek van tetoválása (főleg lányok), mi alapján választottátok ki a megfelelő "témát"? Tényleg annyira szereted azt a bizonyos dolgot (mondjuk pillangó), hogy egy életen át viseld a bőrödön? Nem nevetnek ki érte? A tetoválóművész, aki varrt titeket nem fintorgott, hogy "ilyen tetoválást már csinált ezerszer és már unalmas..."? Nem bántátok meg?
2011. febr. 11. 00:24
1 2
 11/14 Fairy0421 válasza:

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne a sztereotípiák vezéreljenek egy tetoválás elkészítésében! Hidd el, ha megtalálod a megfelelő mintát, semmi nem fog érdekelni, mert az a tiéd, tényleg kötődik hozzád, téged jellemez. Nekem van nonfiguratívom és lepkém is, amit annyian tucattetoválásnak említenek. Csak abba nem gondolnak bele, hogy ez annak az illetőnek mit is jelent, persze nekem mindkettő bele van építve az én elképzeléseimbe, így máris "Én" vagyok és van értelme.

Nem tudom értékesnek találod-e a gondolatomat, tapasztalatból beszélek, nem egy, s nem kettő tetoválásom van, de a hétköznapokban senki nem mondja meg rólam:)

Üdv! Minden jót!:)

2011. márc. 5. 18:56
 12/14 *fánika* válasza:

Hello!

Régi a kérdés, látom. De érdekelne, hogy a kérdező végül csináltatott-e tetoválást.

Nekem egy elefántom van a val csípőcsontomnál. Imádom. :) 2 éve varrattam fel.

2014. jan. 14. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy járt a kérdező. :) Én az vagyok, aki a hobbijához kapcsolódó tetkót csináltatott, ami később a munkám is lett, még nem bántam meg. ;) és azóta lett még 1 tetkóm, amit szintén szeretek.
2014. aug. 27. 08:42
 14/14 anonim ***** válasza:
En ferfi vagyok, nekem csak egy kis tetovalasom van, 3 pont, jelentese ”mi vida loca”, keress ra a jelentesere es tudni fogod,hogy miert ezt valasztittam. A tetkot nem bantam meg, csak azt az eletformat, amit jelkepez.
2016. dec. 30. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!